Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Hulp nodig?

  Sinds 2003 helpen wij al Watersportliefhebbers!

  Klantenservice

  Railblaza

  “RAILBLAZA-producten zijn zo veelzijdig en bieden veel waar voor hun geld. StarPorts kunnen vrijwel overal worden gemonteerd, en omdat ze in Nieuw-Zeeland zijn gemaakt, is de kwaliteit fantastisch. ”Wat RAILBLAZA onderscheidt van de concurrentie, is de eenvoud van onze StarPortTM-houder, het gemak waarmee mensen hem kunnen monteren en het diver Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  131 Producten
  • Gratis verzending v.a. €50,00 in NL Gratis verzending v.a. €50,00 in NL
  • Afrekenen in veilige omgeving Afrekenen in veilige omgeving
  • Fysieke winkel in Alkmaar Fysieke winkel in Alkmaar

  “RAILBLAZA-producten zijn zo veelzijdig en bieden veel waar voor hun geld. StarPorts kunnen vrijwel overal worden gemonteerd, en omdat ze in Nieuw-Zeeland zijn gemaakt, is de kwaliteit fantastisch. ”

  Wat RAILBLAZA onderscheidt van de concurrentie, is de eenvoud van onze StarPortTM-houder, het gemak waarmee mensen hem kunnen monteren en het diverse aanbod van situaties waarin het wordt gebruikt. Supersterk, alle RAILBLAZA-onderdelen zijn gemaakt van hoogwaardige, UV-gestabiliseerde technische polymeren, roestvrij staal en geanodiseerd aluminium. Waar extra sterkte vereist is, worden de gebruikte polymeren met glasvezel versterkt.

  StarPortTM kan op het oppervlak worden gemonteerd en blijft onopvallend, of het profiel kan nog verder worden verkleind met minimale binnendringing aan de achterkant. Ons assortiment accessoires is zowel stijlvol als praktisch en past bij de meeste budgetten.

  RAILBLAZA begon zijn leven als een montagesysteem om dingen achter op een quad te bevestigen. Toen het oorspronkelijke concept eenmaal was ontwikkeld, realiseerde men zich dat dit systeem ook voordelen had in de maritieme industrie.

  We zijn toegewijd om het leven van mensen gemakkelijker te maken door diverse, flexibele en gebruiksvriendelijke montagesystemen en accessoires te leveren aan de maritieme, camper- en landbouwsector internationaal. We hebben deze toewijding bewezen door een proces van voortdurende verfijning van onze productlijn en een uitstekende klantenservice.

  Sinds de verzending van onze eerste zending in maart 2010 hebben mensen over de hele wereld ontdekt hoe nuttig RAILBLAZA-producten zijn, we verkopen nu in bijna 50 landen.