Rebelcell

Geen producten gevonden...

Wij zijn Rebelcell, een nederlands bedrijf gestart in 2012. Wij ontwikkelen, produceren en verkopen lithium-ion batterijen. Batterijen die minder wegen, meer power leveren, sneller laden en langer meegaan. Batterijen die makkelijk zijn in gebruik en beter zijn voor het milieu dan traditionele accu’s.

Wij richten ons op iedereen die buiten gebruik maakt van portable energie. Van hengelsporter, watersporter tot elektrisch varen, kamperen en hiken. Of je nu stroom nodig hebt voor je elektromotor of dieptemeter, om je telefoon op te laden, je drankjes koel te houden of verlichting op de kamperplek. Er is altijd een Rebelcell.

We ontwikkelen samen. En betrekken onze klanten altijd vroeg in het productontwikkeling traject. Dat is hoe we innovatie producten maken die maximaal voldoen aan de wensen van onze klanten. We vinden het leuk geen gedoe producten te ontwikkelen die onze klanten in staat stelt te doen wat zij willen doen. Zoveel mogelijk buiten zijn zonder zich druk te hoeven maken om hun energievoorziening.

Wij vinden het belangrijk om duurzaam om te gaan met veiligheid en milieu. Onze hele keten van productie, verpakking, transport, opslag en recycling is hier op ingericht. Wij werken alleen samen met partners die onze producten conform Europese CE standaarden fabriceren en gebruik maken van hoogwaardige technologie en materialen.

We verpakken en verzenden altijd conform de veiligheidsregels van ADR en UN. Onze voorraad is in Nederland opgeslagen conform de gevaarlijke goederen (PGS-15) regelgeving. En we zijn aangesloten bij de Stichting Stibat en WEEE, zodat aan het einde van de levenscyclus onze producten op een milieubewuste manier worden recycled.

Wij geloven dat klanten voor zichzelf bepalen waar ze onze producten willen kopen en hoe ze die willen gebruiken. Dat is waarom we onze producten verkopen samen met distributeurs en dealers en online via de Rebelcell brand store. Onze producten zijn in heel Europa verkrijgbaar. Daar zijn we best trots op.

Onze ambitie? De leidende portable energie leverancier voor buiten recreatie te zijn in Europa.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »