Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Hulp nodig?

  Sinds 2003 helpen wij al Watersportliefhebbers!

  Klantenservice

  Revolve

  Oprolbare composiettechnologie vormt de kern van alles wat we maken en stelt ons in staat om een ​​echt frisse en innovatieve benadering van productontwerp te volgen. Omdat we niet beperkt worden door de beperkingen van traditionele materialen, kunnen we unieke producten creëren met substantiële voordelen voor hun gebruikers. We geloven daar Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  10 Producten

  Oprolbare composiettechnologie vormt de kern van alles wat we maken en stelt ons in staat om een ​​echt frisse en innovatieve benadering van productontwerp te volgen. Omdat we niet beperkt worden door de beperkingen van traditionele materialen, kunnen we unieke producten creëren met substantiële voordelen voor hun gebruikers.

  We geloven daarom niet in verandering, maar we richten ons op producten waarvan we weten dat we iets kunnen bieden dat u graag wilt hebben en waarvan u graag gebruik wilt maken.


  Oprolbare composieten - De volgende generatie in materiaaltechnologie
  Revolve maakt gebruik van een revolutionair sterk en lichtgewicht composietmateriaal dat is ontwikkeld en vervaardigd door Rolatube. Dit materiaal van de volgende generatie heeft een werkelijk unieke meerlaagse constructie waardoor het in een rol kan worden opgeslagen die minimale ruimte in beslag neemt. Wanneer het wordt uitgerold, vormt het een sterke, buisachtige structuur die kan worden gebruikt in een breed scala aan toepassingen en producten.


  Onze inzet voor het milieu
  We zijn toegewijd aan het ontwerpen van producten met een lage impact op het milieu en de volgende generatie composietmaterialen die we gebruiken, helpen ons onze belangrijkste ontwerpprincipes te bereiken:


  Licht van gewicht en compact formaat om transportkosten en de bijbehorende CO2-uitstoot
  te verlagen Maximaliseer lokaal geproduceerde inhoud om transportgerelateerde CO2-uitstoot
  Geen plastic voor eenmalig gebruik in het product of de verpakking
  Verpakking gemaakt van duurzaam en/of gerecycled materiaal
  Recycleerbaar einde levensduur
  Het werk wordt op dit gebied echter nooit gedaan en we zullen onze manier van werken blijven verfijnen en ernaar streven een verantwoorde fabrikant.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »