Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Hulp nodig?

  Sinds 2003 helpen wij al Watersportliefhebbers!

  Klantenservice

  Rokimi

  Rokimi is begonnen omdat het juiste impregneermiddel voor alle soorten canvas nog niet beschikbaar was. Vaak heb je een product die speciaal ontwikkeld is voor een niche markt zoals tentdoeken of bootkappen. Bij Rokimi hebben we al onze kennis samengevoegd en voor alle soorten canvassen 1 product ontwikkeld.Wij van Rokimi adviseren daarom ook Rokim Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  3 Producten

  Rokimi is begonnen omdat het juiste impregneermiddel voor alle soorten canvas nog niet beschikbaar was. Vaak heb je een product die speciaal ontwikkeld is voor een niche markt zoals tentdoeken of bootkappen. Bij Rokimi hebben we al onze kennis samengevoegd en voor alle soorten canvassen 1 product ontwikkeld.

  Wij van Rokimi adviseren daarom ook Rokimi producten, dit komt door onze betrouwbaarheid en deskundigheid in de reinigingsbranche. Wat ons doel is dat uw materiaal zo lang mogelijk mee gaat. Een Tentdoek, Bootkap, Caravantent, Glampingtent, Cabriadak of Zonnescherm, Niks is te gek voor Rokimi alles word gereinigd en waterdicht gemaakt dankzij onze speciaal ontwikkelde formules.

  Bij ons word iedere klant gezien al onderdeel van de Rokimi familie en zorgen wij dat iedereen met een lach zijn canvas reinigt en impregneert. Iedere bedrijf heeft natuurlijk ook zijn nadelen zo zijn wij een klein bedrijf, dit geeft weer als voordeel dat onze klantenservice en klantenbinding heel hoog en persoonlijk is. U kunt ons altijd bellen ook als u even een praatje wilt maken.