Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Hulp nodig?

  Sinds 2003 helpen wij al Watersportliefhebbers!

  Klantenservice

  Terhi

  Terhi boten worden gebouwd in het kleine Finse vissersdorpje Rymättylä. Aangezien het bedrijf zich heeft genesteld in de prachtige Finse archipel, bezit Terhi de motivatie om de unieke natuurlijke omgeving te koesteren en is het merk de juiste keuze indien u milieubewust bent.Bij het productieproces van de Terhi boten ontstaat geen schadelijke ui Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  1 Product

  Terhi boten worden gebouwd in het kleine Finse vissersdorpje Rymättylä. Aangezien het bedrijf zich heeft genesteld in de prachtige Finse archipel, bezit Terhi de motivatie om de unieke natuurlijke omgeving te koesteren en is het merk de juiste keuze indien u milieubewust bent.

  Bij het productieproces van de Terhi boten ontstaat geen schadelijke uitstoot, noch op het land, in het water of in de lucht. ABS kunststof is een materiaal dat geschikt is voor hergebruik. Alle kunststof afval die tijdens het productieproces ontstaat, wordt aangeboden voor recycling of hergebruikt. Het polyurethaanschuim voor de sandwichconstructie bevat geen CFK-bestanddelen die de ozonlaag aantasten.