Whale

Met behulp van onze meer dan 70 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van scheepspompen, heeft Whale deze pomp uitgebracht met de focus op het creëren van de beste vaarervaring. Traditioneel zijn automatische drukpompontwerpen voornamelijk gericht op hoog vermogen of prestaties, maar met onze ervaring met het bouwen van producten die zijn ontworpen om bestand te zijn tegen zware omstandigheden op zee, hebben we ontwerpkenmerken toegevoegd om de pomp voor de lange termijn te beschermen!

Design Engineering Manager, Richard Bovill legt meer uit: “We gebruikten onze ultramoderne machines voor snelle prototyping in huis om het ontwerp van het pomphuis te perfectioneren. Het gestroomlijnde motorhuis is volledig afgedicht en heeft een IP65-classificatie tegen het binnendringen van water, de schakelaar van de pomp is ook volledig omsloten. De motor met hoge specificaties loopt droog zonder schade en een inlaatzeef voorkomt schade door vuil

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »