Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Hulp nodig?

  Sinds 2003 helpen wij al Watersportliefhebbers!

  Klantenservice

  Wichard

  Wichard-producten vereenvoudigen het zeilen en de manoeuvres aanzienlijk. Sinds de oprichting 90 jaar geleden heeft Wichard zich toegelegd op de ontwikkeling en productie van items met twee duidelijke doelen: veiligheid en comfort. Ze fungeren als de verbindende schakel tussen eeuwenoude smeedtradities en de moderne eisen van de zeilsport. De focus Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  4 Producten

  Wichard-producten vereenvoudigen het zeilen en de manoeuvres aanzienlijk. Sinds de oprichting 90 jaar geleden heeft Wichard zich toegelegd op de ontwikkeling en productie van items met twee duidelijke doelen: veiligheid en comfort. Ze fungeren als de verbindende schakel tussen eeuwenoude smeedtradities en de moderne eisen van de zeilsport. De focus bij de ontwikkeling van Wichard-producten ligt sterk op innovatieve markten, waarbij nauw wordt samengewerkt met topzeilers om de behoeften van de markt goed te begrijpen. Dit stelt Wichard in staat om de standaard te zetten op het gebied van dek-ogen en sluitingen, met een ongeëvenaarde nadruk op kwaliteit en veiligheid.

  Wat het merk uniek maakt?

  Wichard is al meer dan 40 jaar dé specialist in de productie van maritieme hardware. Of het nu gaat om cruisen, clubzeilen, regatta's, Olympische evenementen of transoceanische avonturen, u zult altijd het perfecte Wichard-product vinden dat is ontworpen en ontwikkeld om aan uw specifieke verwachtingen te voldoen.