• Mastervolt ChargeMaster Plus Battery Charger 24V
  • Mastervolt ChargeMaster Plus Battery Charger 24V
  • Mastervolt ChargeMaster Plus Battery Charger 24V

Mastervolt ChargeMaster Plus Battery Charger 24V

Productbeschrijving ChargeMaster Plus is de nieuwe generatie acculaders, die meerdere functies in één compact apparaat combineert. Deze acculader bespaart kosten en vereenvoudigt het systeem doordat extra acculaders, laadstroomverdelers en een voltage se
Artikelnummer:
14662035
Beschikbaarheid:
Leverbaar
Reviews:
€990,45 .
Incl. btw

Voordelen van Nederlands grootste online watersportwinkel

  • Gratis verzending vanaf €50,00 in NL
  • Afrekenen in veilige omgeving
  • Fysieke winkel in Alkmaar

Productbeschrijving

ChargeMaster Plus is de nieuwe generatie acculaders, die meerdere functies in één compact apparaat combineert. Deze acculader bespaart kosten en vereenvoudigt het systeem doordat extra acculaders, laadstroomverdelers en een voltage sensing relais niet langer nodig zijn. Dit veelzijdige apparaat laadt maximaal drie accu’s op een snelle en veilige wijze en kan overal ter wereld worden ingezet.

Battery’s Best Friend
De ‘Battery’s Best Friend’ architectuur stelt de ChargeMaster Plus in staat om diverse accu’s met verschillende chemische samenstellingen, maten en spanningen te laden. Uiteraard volgens de snelle en veilige 3-traps+ laadmethode. Uniek zijn ook:

* Revival mode: laadt zelfs volledig ontladen accu’s probleemloos.
* Priority Charge: sneller laden doordat het beschikbare vermogen toegewezen wordt aan de leegste accu.
* Smart Input: laadt drie accu’s vanuit één dynamo terwijl u onderweg bent.

Wereldwijd laden
De ChargeMaster Plus kan overweg met alle mogelijke netspanningen en frequenties wereldwijd. De acculader is bestand tegen hoge temperaturen en flinke spanningsschommelingen. Dat maakt deze acculader uitermate geschikt voor de meest barre, maritieme of mobiele omstandigheden. Daarnaast beschikt de ChargeMaster Plus over CE, ABYC, UL, SAE, CEC en RCM/C-Tick certificering.

Eenvoudig in gebruik
Op overzichtelijke wijze toont de ChargeMaster Plus de laadfase van de drie uitgangen. Robuuste en ergonomische aansluitingen van dit apparaat besparen installatietijd. Het geïntegreerde voltage sensing relais leidt de opgewekte energie van de dynamo naar de accu’s en maakt extra componenten overbodig.

Krachtige verbindingen
In moderne toepassingen werken alle componenten samen, de ChargeMaster Plus ondersteunt niet alleen MasterBus maar ook CZone® en NMEA. Dit stelt de acculader in staat om te communiceren met displays, shunts en energiesystemen inclusief communicatiestandaarden zoals FireCan, CANopen en meer. De ChargeMaster Plus kan dienst doen als stroomvoorziening voor gevoelige communicatieapparatuur tijdens de bouwfase van een boot of het onderhoud van een voertuig.

Kenmerken
* MasterBus, CZone en NMEA 2000 communicatie.
* Multifunctionele acculader met twee uitgangen, één in/uitgang, DC-DC converter, stroombegrenzer en ingebouwd voltage sensing relais (VSR).
* Laadt Lithium Ion, Gel, AGM, en grote of kleine accusets met één enkele acculader.
* Laadt meerdere accu’s terwijl u onderweg bent.
* Ruime specificaties: biedt 20 % meer vermogen bij 14,4 V en 80 % laadvermogen bij 60 °C.
* SafeCharge: herkent de laadstatus van uw accu’s en verlengt zo de levensduur.
* Flexibel en veelzijdig: 80-275 V AC en 35-70 Hz.
* Compact, eenvoudig aan te sluiten en snel te installeren.

Specificaties
Communicatie & bediening
Communicatie-interfaces: MasterBus, CZone, NMEA
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »