• Raymarine CP100 DownVision Sonarmodule
  • Raymarine CP100 DownVision Sonarmodule
  • Raymarine CP100 DownVision Sonarmodule
  • Raymarine CP100 DownVision Sonarmodule
  • Raymarine CP100 DownVision Sonarmodule

Raymarine CP100 DownVision Sonarmodule

Raymarine CP100 DownVision Sonarmodule Visionality – Bekijk de wereld onder uw schip door gebruik te maken van de Raymarine CHIRP DownVision™ technologie. Als logisch vervolg op de succesvolle en onderscheiden Raymarine Dragonfly DownVision™ CHIR
Artikelnummer:
E70204
Beschikbaarheid:
Leverbaar
Reviews:
€719,95 .
Incl. btw

Voordelen van Nederlands grootste online watersportwinkel

  • Gratis verzending vanaf €50,00 in NL
  • Afrekenen in veilige omgeving
  • Fysieke winkel in Alkmaar

Raymarine CP100 DownVision Sonarmodule

Visionality – Bekijk de wereld onder uw schip door gebruik te maken van de Raymarine CHIRP DownVision™ technologie.

Als logisch vervolg op de succesvolle en onderscheiden Raymarine Dragonfly DownVision™ CHIRP sonar, maakt de CP00 deze technologie nu beschikbaar op Raymarine Multifunctionele displays. (MFD's). In combinatie met de intuïtive LightHouse™ gebruikersinterface (Versie 7.35 of hoger) netwerkt de CP100 via RayNet met de a, c, e- en gS gS serie MFD's (u kunt de nieuwste versie LightHouse™ hier downloaden).

Foto-achtige weergave van de bodemstructuur, door de Raymarine CHIRP DownVision™ technologie

DownVision™ tot een diepte van 270 meter (900ft)

Dual Channel CHIRP sonar; Bekijk de bodem in hoge resolutie met CHIRP DownVision™ en tegelijkertijd met CHIRP sonar de vis die u wilt vangen.

Netwerk de CP100 via RayNet met de nieuwste generatie Raymarine MDS's: vanaf de compacte a serie tot het vlaggenschip: de gS serie. De CP100 toont de onderwaterwereld met een resolutie van max. 1280 x 800 pixels.

 

Onderwaterbeelden met de CHIRP technologie

De CP100 netwerk sonarmodule koppelt CHIRP DownVision™ technologie aan Raymarine MFD's : bekijk de bodem en vis erboven tegelijkertijd.

Waar conventionele sonars één frequentie per puls versturen, maakt de CHIRP gebruik van een breed frequentiespectrum, met als resultaat hoge resoluties en foto-achtige weergaven.

CP100 Toepassingen

Zoetwater vissen

De CP100 is de ideale sonar voor zoetwatervissers, bijvoorbeeld in combinatie met een e serie HydridTouch MFD. De unieke CHIRP DownVision™ techniek toont duidelijk de leefomgeving van (snoek)baars en andere zoetwater vissen.

 

Zeevissen

Door zijn dieptebereik van maximaal 270 meter (900Ft)is de CP100 prima geschikt voor kust- en baaivissen. Wrakken worden duidelijk getoond en u kunt aasvis van prooivissen onderscheiden.

Raymarine CP100 DownVision Sonarmodule
Transducers voor de CP100
Speciale dual-channel CHIRP transducers hebben een kegelvormig bereik voor het opsporen van vissen en een brede straal voor de foto-achtige DownVision™beelden.

 

Leverbaar in kunststof spiegelmontage, kunststof thru-hull en bronzen thru-hull uitvoering.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »