Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Hulp nodig?

  Sinds 2003 helpen wij al Watersportliefhebbers!

  Klantenservice

  Merken

  Prijs

  -
  31 Producten

  Uitgelichte merken voor Bolders / Kikkers

  • BW
  • Dock Edge
  • Forrest en Suardi
  • Nuova Rade
  • Perko
  • Pfeiffer Marine
  • Plastimo
  • Roca
  • Talamex
  • Vetus
  • Gratis verzending v.a. €50,00 in NL Gratis verzending v.a. €50,00 in NL
  • Afrekenen in veilige omgeving Afrekenen in veilige omgeving
  • Fysieke winkel in Alkmaar Fysieke winkel in Alkmaar

  Bolders en kikkers

  U wilt uw boot eenvoudig, stevig en veilig kunnen aanmeren en vastleggen. Dat doet u met bolders of kikkers. Heeft u (nieuwe) bolders of kikkers voor uw boot nodig? Bestel deze dan snel in de webshop van Bootschappen. Wij bieden u alle soorten en maten in diverse stijlen. Wat laten we niet vergeten: bolders en kikkers zijn dan in de eerste plaats functioneel, ze maken ook onderdeel uit van de uitstraling van uw boot. Dus wat voor stijl boot u ook heeft wat uw voorkeur ook is: in ons riante assortiment vindt u altijd de bolders of kikkers die u zoekt.

  Bolders en kikkers voor alle soorten boten

  Wij bieden bolders en kikkers voor alle soorten boten. Het is belangrijk dat u de juiste bolders voor uw boot of kikkers voor de boot aanschaft. Het belangrijkste is het formaat en het gewicht van uw boot. Zware bolders of kikkers kunnen in principe op elke boot worden gemonteerd. Bij grotere en zwaardere boten is dit echter noodzakelijk. Ook kan het nodig zijn om meerdere exemplaren te monteren. Zeker bij langere boten. Monteert u te weinig of te lichte bolders of kikkers, dan loopt u het risico dat deze boot niet houden en kunnen breken. Voor een kleine, lichte boot is vrijwel elke bolder of kikker geschikt. Heeft u een grote en of zware boot, houd dan rekening met het materiaal het formaat en de dikte. Ook zult u bij een lange boot zowel bij de neus als bij het achtersteven een bolder of kikker moeten monteren. Dit om te voorkomen dat de boot scheef gaat liggen.

  Bij kleinere boten zijn bolders en kikkers niet altijd gemeengoed. Toch is het hartstikke handig om deze te monteren. Lichtere en kleinere boten drijven immers snel van de kade af. Met een goede bolder of kikker voorkomt u dit.

  Bolders voor uw boot

  Zoek de goede en mooie bolders voor uw boot dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij schreven in de inleiding al: bolders zijn niet alleen functioneel: het oog wil ook wat. Daarom bieden wij u verschillende soorten bolders voor uw boot.

  Kikkers voor uw boot

  Ook op het gebied van kikkers voor uw boot bieden wij u een ruime keuze. Afhankelijk van het soort boot heeft u misschien een voorkeur voor bolders of kikkers. Er zijn echter ook booteigenaren die beide gebruiken.

  RVS bolder of kikker of andere look?

  Wij vinden het belangrijk dat iedere booteigenaar de juiste bolder of kikker kan kopen. RVS bolders en RVS kikkers zijn zeer populair. Wij bieden deze dan ook in veel verschillende formaten en vormen aan. Dit zodat u altijd uw boot veilig vast kunt zetten, maar ook zodat u altijd kunt kiezen voor een stijl die in lijn is met uw boot. Mocht u een ander soort dan RVS wensen, dan kunt u ook bij ons terecht. Zo bieden wij bijvoorbeeld ook kunststof bolders en kikkers aan. Let wel op: deze zijn voor zwaardere boten niet geschikt.

  Ook voor toebehoren

  Het assortiment van boodschappen bestaat uit vele duizenden artikelen. Wij letten op de details. Bolders en kikkers zijn van deze details. Maar ook op dit gebied gaan wij nog verder. U heeft namelijk misschien nog meer nodig om uw boot goed aan te meren of vast te zetten. Daarom kunt u in onze webshop bijvoorbeeld ook terecht voor sluishaken en natuurlijk voor touw.

  Bestel eenvoudig online

  Heeft u de bolders of kikkers gevonden die u zoekt? Bestel deze dan eenvoudig online. Afrekenen werkt eenvoudig en snel en altijd via een versleutelde verbinding en een vertrouwd betaalplatform. Heeft u eerst een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers geven u graag de informatie die u nodig hebt en beantwoorden al uw vragen.