Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Hulp nodig?

  Sinds 2003 helpen wij al Watersportliefhebbers!

  Klantenservice

  Merken

  Prijs

  -
  39 Producten

  Uitgelichte merken voor Zwemtrap / platform

  • Batavia
  • Båtsystem
  • Lalizas
  • Talamex
  • Gratis verzending v.a. €50,00 in NL Gratis verzending v.a. €50,00 in NL
  • Afrekenen in veilige omgeving Afrekenen in veilige omgeving
  • Fysieke winkel in Alkmaar Fysieke winkel in Alkmaar

  De voordelen van een zwemtrap / zwemplatform

  Wat is er nu lekkerder dan van uw boot af duiken en genieten van heerlijk verkoelend water? Misschien heeft u dit altijd al eens willen doen, maar is het er nooit van gekomen. Wellicht wel omdat uw boot hier niet geschikt voor is. Want in het water springen of duiken gaat natuurlijk wel. Maar hoe komt u er weer uit? Veel boten liggen te hoog om op eigen kracht weer aan boord te klimmen. Een zwemtrap biedt de oplossing.

  Een zwemtrap kunt u te water laten wanneer u wilt. Heeft u ergens een fijne plek gevonden om te zwemmen? Laat dan de trap zakken en u kunt eenvoudig in en uit het water klimmen. Bent u klaar met zwemmen en gaat u weer varen? Dan bergt u de trap weer op of schuift u deze weer in, afhankelijk van het gekozen model. Ook voor een fraai en stevig zwemplatform kunt u bij Bootschappen terecht. Met een zwemplatform creëert u een af- en opstap op waterspiegel hoogte.

  Een zwemtrap passend bij elke boot

  Bij Bootschappen vindt u een zwemtrap passend bij elke boot. Wij verkopen eenvoudige, compacte exemplaren maar ook grotere telescopische zwemtrappen. Voor compacte en niet al te hoge boten is een eenvoudige RVS trap vaak al alles wat u nodig hebt. U hangt deze trap aan het dek en bent klaar om te zwemmen.

  Heeft u een grotere boot of bevindt het dek van uw boot zich enkele meters boven het wateroppervlak, dan is een telescopische zwemtrap iets voor u. Dankzij het telescoopsysteem kunt u deze trap uitschuiven tot de gewenste lengte. Zo is het ook mogelijk om aan een hogere boot weer aan boord te klimmen.

  Ook qua montage zijn er diverse opties. Sommige zwemtrappen kunnen dus bevestigd worden aan de boeg, terwijl andere bedoeld zijn voor plaatsing onder de boegspriet of aan het zwemplateau.

  Weet u niet precies welk type zwemtrap voor uw boot geschikt is? Neem gerust contact met ons op. Wij kunnen dit aan de hand van enkele vragen bepalen en vervolgens adviseren welke trap het beste bij u past.

  Maak zwemmen nog gemakkelijker met een zwemplatform

  Veel boten bieden de mogelijkheid tot het monteren van een zwemplatform. Is dit bij uw boot het geval, dan is dit een waardevolle investering. Een zwemplatform bevindt zich ter hoogte van de waterspiegel, of vlak daarboven. Dit maakt in en uit het water gaan zeer eenvoudig. Vervolgens kunt u vanaf het zwemplatform weer eenvoudig aan boord klimmen.

  Een zwemplatform kan stand alone of in combinatie met een zwemladder worden gebruikt. Het platform wordt doorgaans naast de buitenboordmotor of aandrijfunit geplaatst. In combinatie met een zwemtrap vormt een zwemplatform ook een uitstekend reddingsmiddel. Door een trap aan het platform te bevestigen, kunt u de trap in het water laten zakken. Opvarenden die in het water in de problemen zijn gekomen, kunnen zo eenvoudiger weer aan boord klimmen.

  Ook voor het zwemplatform geldt dat u altijd contact met ons op kunt nemen wanneer u twijfelt of uw boot geschikt is voor de montage hiervan. Als het goed is, is dit aangegeven in de documentatie van uw boot, maar als u er niet uitkomt, staan onze medewerkers voor u klaar.

  Eenvoudig te installeren

  De perfecte zwemladder of zwemplatform vindt u in onze webshop. U bestelt deze eenvoudig en haalt de producten snel in huis. Bootschappen staat altijd garant voor kwaliteit. Kwaliteit betekent in dit geval ook eenvoudig gebruik en eenvoudige montage. In onze webshop kunt u alvast de montage-instructies bekijken. Deze worden uiteraard ook meegeleverd.