Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Hulp nodig?

  Sinds 2003 helpen wij al Watersportliefhebbers!

  Klantenservice

  Merken

  Prijs

  -
  188 Producten

  Uitgelichte merken voor Diepte/Snelheid/Windmeters

  • Garmin
  • Humminbird
  • Minn Kota
  • Nasa Marine
  • Railblaza
  • Raymarine
  • Teleflex
  • Gratis verzending v.a. €50,00 in NL Gratis verzending v.a. €50,00 in NL
  • Afrekenen in veilige omgeving Afrekenen in veilige omgeving
  • Fysieke winkel in Alkmaar Fysieke winkel in Alkmaar

  Diepte-, snelheid- en windmeters

  U wilt veilig kunnen varen en op het water de belangrijkste gegevens in een oogopslag kunnen raadplegen. Diepte-, snelheid- en windmeters maken onderdeel uit van de basisvoorzieningen voor het meten van de belangrijkste gegevens. Voor het aanschaffen van diepte-, snelheid- en windmeters kunt u vanzelfsprekend bij Bootschappen terecht. Wij zijn uw specialist en webshop voor alles op het water. Bekijk de dieptemeters, snelheidmeters en windmeters en combi-instrumenten in onze webshop en bestel direct. Dankzij ons zeer riante assortiment zijn er altijd producten leverbaar die helemaal passen bij uw wensen, eisen en budget. Mocht u er niet uit komen of een vraag hebben, neem dan contact met ons op. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder en vinden voor u de perfecte oplossing.

  Dieptemeter boot

  Een dieptemeter voor de boot maakt deel uit van de must-have uitrusting voor iedereen die gesteld is op zijn/haar boot. Met een dieptemeter voor uw boot voorkomt u dat u vastloopt of schade oploopt in te ondiep water. Met een dieptemeter kunt u doorlopend de diepte van het water meten. Een dieptemeter komt altijd en overal van pas. Ook in diep water kan het natuurlijk voorkomen dat er ondiepe stukken zijn. Dit kan ook onverwachts gebeuren. Het kan namelijk een niet natuurlijke oorzaak hebben, zoals afval of andere objecten. Het komt natuurlijk nog veel vaker voor dat er ineens stenen op de bodem liggen, of dat er onverwacht een zandbank opdoemt. Een dieptemeter waarschuwt u hiervoor. Zo voorkomt u vastlopen, maar ook schade aan de onderkant van uw boot. 

  Windmeter boot

  Met een windmeter op uw boot, bent u altijd op de hoogte van de windkracht en windrichting. Dit is natuurlijk altijd goed om te weten: het vergemakkelijkt uw vaart. Een windmeter is op een zeilboot natuurlijk helemaal belangrijk. Op uw zeilboot bent u afhankelijk van windrichting en windkracht om te varen. Ongeacht het type boot: met een goede windmeter vaart u altijd fijner en comfortabeler. Windmeters zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten, variërend van eenvoudige en duidelijk afleesbare meters tot zeer geavanceerde apparatuur die veel meer kan dan louter het meten van de wind.

  Snelheidmeter boot

  Met een snelheidmeter op uw boot kunt u op elke boot betrouwbaar en eenvoudig uw vaarsnelheid afmeten. Zeker voor watersporters is dit een leuk iets om te weten. Maar een snelheidmeter op uw boot dient natuurlijk ook voor de veiligheid. Hiermee kunt u zich te allen tijde aan de juiste of maximale snelheid houden. Ook op het gebied van snelheidmeters bieden wij u de volledige range aan mogelijkheden: van eenvoudige tot zeer geavanceerde meters met veel extra functies.

  Zeer veel verschillende meters in ons ruime assortiment

  Bootschappen staat bekend om een zeer groot assortiment. In onze webshop vindt u tienduizenden artikelen. Natuurlijk bieden wij u ook een riante keuze op het gebied van dieptemeters, snelheidmeters en windmeters op uw boot. Wij bieden oplossingen voor elke boot en elk budget. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige meter, een handige dieptemeter die draadloos werkt of een alles-in-een-oplossing of compleet geavanceerd dashboard: wij hebben het voor u.

  Weet u niet precies welke meter voor u het meest geschikt is? Neem contact met ons op en stel ons al uw vragen. Wij voorzien u graag van alle informatie die u nodig hebt om de juiste keuze te maken.

  Gerenommeerde merken en alle toebehoren

  In ons assortiment vindt u dieptemeters, snelheidmeters en windmeters van verschillende gerenommeerde merken. Zo bieden wij vrijwel de complete collectie van Nasa aan. Ook voor alle toebehoren en onderdelen voor uw meters bent u bij ons uiteraard aan het juiste adres. Voor vragen neem contact op.