Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Hulp nodig?

  Sinds 2003 helpen wij al Watersportliefhebbers!

  Klantenservice

  Merken

  Prijs

  -
  42 Producten

  Uitgelichte merken voor Plotters

  • Garmin
  • Railblaza
  • Raymarine
  • Sentinel
  • Simrad
  • Gratis verzending v.a. €50,00 in NL Gratis verzending v.a. €50,00 in NL
  • Afrekenen in veilige omgeving Afrekenen in veilige omgeving
  • Fysieke winkel in Alkmaar Fysieke winkel in Alkmaar

  Optimaal navigeren op het water door plotters

  Sinds hun uitvinding gelden plotters als de beste manier om op het water te navigeren. Voor iedereen die met regelmaat grotere tochten maakt, vooral op grotere wateren, is een plotter een waardevolle investering. In veel gevallen kunt u een plotter zelfs beschouwen als een must have.

  Bootschappen biedt u veel verschillende plotters in diverse segmenten. Van betaalbare maar betrouwbare plotters tot absolute state of the art topmodellen.

  Het verschil tussen GPS en een plotter

  Wie nog niet thuis is in de wereld van maritieme navigatie, weet misschien het verschil tussen een GPS unit en een plotter nog niet. Dat is helemaal niet zo vreemd, want voor een deel lijken deze systemen op elkaar. Bovendien worden deze termen nog wel eens door elkaar gebruikt. Er zijn echter belangrijke verschillen.

  GPS staat voor “Global Positioning System”. Een GPS kan door middel van satellieten uw locatie nauwkeurig bepalen. Met gegevens van de satellieten kunnen ook navigatiekaarten worden gegenereerd. GPS kaarten worden ook met regelmaat van updates voorzien, zodat vaarroutes en waterwegen altijd zo actueel mogelijk zijn.

  Een plotter, ook wel kaartplotter genoemd, gaat nog een stap verder. Met plotters kunt u niet alleen navigeren. Een kaartplotter is namelijk in staat om zelfstandig en realtime de omgeving te scannen en in kaart te brengen. Plotters kunnen stand alone werken, of in combinatie met bekende GPS gegevens.

  Onmisbaar voor professionele vaart

  Voor de professionele vaart zijn plotters vaak onmisbaar. Maar ook voor iedereen die op nieuwe plekken komt, vormt een kaartplotter een belangrijke meerwaarde. Eigenlijk kunt u zeggen dat plotters altijd een meerwaarde bieden ten opzichte van GPS systemen. Het is aan uzelf om te bepalen of deze meerwaarde opweegt tegen de investering.

  Met een plotter krijgt u een gedetailleerd en up-to-date beeld van de omgeving. Niet alleen wordt uw locatie in beeld gebracht, maar ook die van andere vaartuigen en objecten in de omgeving. Zo wordt u bijvoorbeeld tijdig gewaarschuwd voor obstakels die u niet verwacht.

  Het complete spectrum aan systemen

  Boodschappen biedt u het complete spectrum aan plotters. Bent u op zoek naar een betrouwbare entry level plotter, dan hebben wij deze voor u. Ons aanbod loopt op via mid range plotters naar high end, technologisch hoogstaande systemen uit de absolute topklasse. Wij leveren u plotters van het gerenommeerde merk Raymarine. Hiermee weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt.

  Ook voor verwante apparatuur kunt u uiteraard bij Bootschappen terecht. Zo leveren wij indien gewenst een passend radarsysteem.

  Bestel direct of neem contact op bij vragen

  Een kaartplotter voor uw boot aanschaffen doet u natuurlijk niet zomaar. U gaat hierbij niet over één nacht ijs. Dat begrijpen wij als geen ander. Wij kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft of meer informatie wenst over de systemen. U kunt daarvoor altijd contact met ons opnemen. Onze kundige medewerkers beantwoorden met plezier uw vragen. Ook kunt u een afspraak maken voor een demonstratie in onze showroom.

  Weet u al wel precies welke plotter u wilt? Bestel deze dan snel en veilig in onze webshop. Wij zullen zorgen voor een snelle levering.