Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Hulp nodig?

  Sinds 2003 helpen wij al Watersportliefhebbers!

  Klantenservice

  Merken

  Prijs

  -
  204 Producten

  Uitgelichte merken voor Raymarine

  • Railblaza
  • Raymarine
  • Gratis verzending v.a. €50,00 in NL Gratis verzending v.a. €50,00 in NL
  • Afrekenen in veilige omgeving Afrekenen in veilige omgeving
  • Fysieke winkel in Alkmaar Fysieke winkel in Alkmaar

  Raymarine

  Raymarine is een leidende leverancier van navigatietoepassingen voor uw boot of jacht. Bootschappen levert u alle Raymarine navigatie producten en toebehoren die u nodig heeft. U kunt Raymarine GPS producten direct bestellen in onze webshop. Heeft u vragen over de producten, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Onze deskundige medewerkers beschikken over alle benodigde kennis om u te helpen bij het vinden van de perfecte oplossingen voor uw boot of jacht. Raymarine biedt producten voor vrijwel alle soorten boten en voor uiteenlopende budgetten.

  Over Raymarine

  Zo lang er elektronische navigatie op het water is, is Raymarine al een begrip. Het bedrijf beschikt over meer dan 80 jaar ervaring. Raymarine is een merk dat zich volledig richt op navigatie op het water. Raymarine GPS elektronica staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit. De producten worden gewaardeerd om de hoogwaardige visuele weergave, maar ook om het eenvoudige bedieningsgemak. Dit dankzij de fysieke knoppen van de systemen. Raymarine GPS is daarmee geschikt voor veel verschillende soorten boten en jachten. Wie nog niet eerder een GPS systeem gebruikt heeft, zal uitstekend met Raymarine navigatie overweg kunnen. Wie al wel ervaring met GPS systemen heeft, zal altijd een systeem kunnen vinden dat aan alle wensen en eisen voldoet.

  Raymarine is niet voor niets een specialist geworden op het gebied van maritieme GPS. Zo beschikt het merk over een eigen testfaciliteit om de apparatuur aan zware testen te onderwerpen. Raymarine stelt als eis dat alle apparatuur zeewaardig dient te zijn. Daarom worden de producten onder andere getest op bestendigheid tegen trillen en schudden. Op de eigen “Raymariner”, een testboot, wordt nieuwe apparatuur uitvoerig getest voordat producten worden gelanceerd.

  Raymarine navigatie bij Bootschappen

  Bij Bootschappen kunt u terecht voor alle Raymarine navigatie. In onze webshop vindt u diverse navigatiesystemen. De Raymarine Element kaartplotter is het bekendste GPS systeem van Raymarine. U hebt bij ons keuze uit verschillende modellen met onder andere diverse formaten schermen.

  De Raymarine Element S is een nieuwe serie navigatiedisplays, gebaseerd op de Element HV Series met HyperVision sonar. Ook deze displays zijn uitgerust met fysieke bedieningsknoppen. Drie door de gebruiker in te stellen sneltoetsen geven direct toegang tot favoriete pagina's en met een grote waypoint-knop kunnen snel en eenvoudig belangrijke locaties worden gemarkeerd.

  De nieuwe Element S van Raymarine is verkrijgbaar in een 7-, 9- en 12 inch all weather display, voorzien van een helder 1500-nit scherm met hoog contrast voor een optimale zichtbaarheid. Een snelle 64-bits quad processor zorgt voor soepele pagina- en menuovergangen en snel getekende kaarten. Ingebouwd is een 10 Hz GPS-sensor die Raymarine's nieuwe LightHouse NC2-kaarten, Navionics en C-Map ondersteunt. Optioneel zijn een Raymarine Quantum wireless CHIRP radar of een AIS-ontvanger, om op naderende targets te identificeren.

  De Element-serie is voorzien van NMEA 2000-connectiviteit voor stuurautomaat en VHF DSC-integratie en de weergave van zeilinstrumenten, motorgegevens en informatie over het brandstofpeil. Element S biedt ruimte aan de opslag van maximaal 5.000 waypoints in 200 verschillende groepen, plus 50 routes en 15 tracks. De geïntegreerde éénkanaals High CHIRP-sonar biedt bodemtracking en visopsporing tot een diepte van 275 meter. Daarnaast biedt de ingebouwde RealBathy-contouroptie schippers de mogelijkheid om niet in kaart gebrachte gebieden in real-time in kaart te brengen. 

  Raymarine GPS toebehoren

  Natuurlijk kunt u ook bij Bootschappen terecht voor alle Raymarine GPS toebehoren. Van sensoren tot dieptemeters, beugel- en montagesystemen, kabels, uitbreidingen en nog veel meer. Bij alle producten kunt u een duidelijke beschrijving lezen en foto’s bekijken. Mocht u desondanks een vraag hebben of meer informatie nodig hebben, neem dan vooral contact met ons op. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder en zorgen ervoor dat u precies vindt waar u behoefte aan hebt.