Fresh Marine Aqua Toilet

De toiletreiniger Aqua Toilet is een periodiek onderhoudsproduct voor uw boordtoilet. Dit product kunt u gebruiken als ontkalking en smering van het toilet, ook wanneer u langere tijd van boord gaat. Tijdens de winterstalling van uw boot ...

€8,95 Incl. btw
Aantal:    

In winkelwagen

De toiletreiniger Aqua Toilet is een periodiek onderhoudsproduct voor uw boordtoilet. Dit product kunt u gebruiken als ontkalking en smering van het toilet, ook wanneer u langere tijd van boord gaat. Tijdens de winterstalling van uw boot is de toiletreiniger Aqua Toilet geschikt om het boordtoilet te beschermen tegen vorst tot ongeveer -20 ˚C. Deze wc reiniger laat voor langere tijd een aangename geur achter.

Gebruik van Aqua Toilet

Bij gebruik van deze toiletreiniger in de zomer giet u een kopje Aqua toilet puur in uw wc. Pomp het middel vervolgens 1 á 2 keer door, zodoende smeert u de pomp. Tevens wordt de kalkaanslag in de wc op deze manier opgelost en wordt er een aangename geur verspreidt in uw schip.

Bij gebruik van deze toiletreiniger in de winterperiode kunt u Aqua Toilet door het gehele systeem pompen en daarna doorpompen tot zowel de wc-pot als de pomp lees zijn. Op deze manier voorkomt de wc reiniger dat er onderdelen kunnen bevriezen.

Geen specificaties gevonden
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Geen reviews gevonden...
 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »