Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Hulp nodig?

  Sinds 2003 helpen wij al Watersportliefhebbers!

  Klantenservice

  BBQ

  Heeft u wel eens zin om op uw boot wat lekkers te eten? Denk na over het aanschaffen van een boot barbecue, hiermee kun je op het water genieten van gegrild vlees/groente. Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  19 Producten

  Uitgelichte merken voor BBQ

  • Benson
  • COBB
  • True
  • Gratis verzending v.a. €50,00 in NL Gratis verzending v.a. €50,00 in NL
  • Afrekenen in veilige omgeving Afrekenen in veilige omgeving
  • Fysieke winkel in Alkmaar Fysieke winkel in Alkmaar

  De beste boot BBQ’s

  Bent u op zoek naar een ideale manier om uw zonnige dag op het water af te sluiten? Met een boot BBQ is het mogelijk om op het water te barbecueën zonder aan wal te hoeven gaan. Het biedt enorm veel vrijheid voor watersporters die een hele dag lang op het water te vinden willen zijn. 

  Het verschil met een normale barbecue is dat een Boot BBQ een kleiner formaat heeft, lichter is en daardoor makkelijk te vervoeren is. Verder is het risico op brandgevaar bij een boot barbecue stukken kleiner, omdat er minder rookontwikkeling is. 

  Boot barbecues van Cobb

  Met ons aanbod aan barbecues kunt u genieten van een lekkere BBQ op elk type boot. Van een kleine sloep tot aan elke grotere boot. Alle barbecues in ons assortiment zijn van COBB. Het voordeel aan de producten van Cobb is dat hun barbecues veilig zijn, omdat de buitenkant niet heet wordt zijn ze makkelijk aan boord te gebruiken. Daarbij zijn ze makkelijk te gebruiken met de bijbehorende cobblestones.

  Alle boot BBQ’s op onze website zijn compact en daarmee makkelijk mee te nemen in de boot en buiten de boot. Natuurlijk variëren de verschillende modellen wel iets van grootte, maar in alle modellen is er rekening gehouden met het compact houden van de producten.

  Kort samenvattend, beschikken de Cobb BBQ’s over de volgende eigenschappen:

  • De BBQ’s zijn veilig, want ze worden niet heet van buiten
  • Ze zijn compact en eenvoudig mee te nemen
  • Er zijn veel mogelijkheden met de barbecues van Cobb, er kan gegrild, gebakken, gerookt en gewokt worden

  De boot BBQ’s vanCobbkomen in verschillende modellen, elk heeft een ander voordeel:

  • Cobb premier: dit is het basismodel en komt met een handvat en basisplaat
  • Cobb pro: heeft een mantel met poedercoating en is beschikbaar in verschillende kleuren         
  • Cobb premier air: er is met dit model meer controle over de binnentemperatuur door middel van luchtregulatie
  • Cobb premier gas: een gasbarbecue met aansluiting
  • Cobb pro compact: de kleinste boot BBQ met een opberghoogte van 22,5 cm

  Waar moet u op letten?

  Bij het kopen van een boot barbecue is het belangrijk om te letten op het formaat van de BBQ. Je wilt namelijk een compacte barbecue hebben die makkelijk op te bergen is en eenvoudig meegenomen kan worden. Let voor diezelfde reden op het gewicht van de BBQ, hoe lichter hij is, hoe makkelijker hij mee te nemen is.

  Verder kunt u letten op andere product features. Hoe stevig is het product? Is er een deksel, thermometer en/of draagtas inbegrepen? Verder is het handig om voor een boot BBQ te kiezen die gemakkelijk schoon te maken is. 

  Accessoires

  Let bij aankoop ook op de benodigde accessoires. Denk hierbij aan een spatel, draagtas, handschoenen of een borstel om achteraf schoon te maken. Bij Bootschappen bieden we verschillende accessoires die u helpen met optimale ervaring tijdens het barbecueën met uw familie en vrienden.

  Veiligheid

  Veiligheid is natuurlijk van groot belang, dus is het belangrijk om de barbecue niet te dicht bij ontvlambare materialen komt, zoals dekzeilen, touwen of gasflessen. Wees zelfs dan voorbereid op het ergste scenario, door een emmer water bij de hand te hebben en houdt rekening met eventuele regelgeving in uw gemeente.

  Kortom, kan een boot BBQ heel leuk zijn wanneer je een hele dag op het water te vinden bent. Wanneer je in rustig water zit is het leuk om je barbecue erbij te pakken en lekker met vrienden en familie te gaan barbecueën. Maar bij het aanschaffen is het belangrijk om te letten op hoe compact de barbecue is en of hij in uw boot past. Daarna is het belangrijk om de juiste voorbereidingen te treffen voor een gezellige barbecue op water met vrienden en familie.