Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Hulp nodig?

  Sinds 2003 helpen wij al Watersportliefhebbers!

  Klantenservice

  Boilers

  Een boiler (Engels: to boil = koken) is een toestel om water op te warmen, door elektriciteit of de verbranding van aardgas of stookolie. Recht of rond, in kunststof of in RVS, bij Bootschappen is een ruim assortiment aan boot boilers leverbaar. Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  10 Producten

  Waarom een Boiler voor uw Boot?

  Een boiler op de boot is niet zomaar een extraatje; het is een essentieel onderdeel van het comfort op het water. Maar waarom heeft u er een nodig? Een scheepsboiler is een thermisch vat dat warm water bewaart en opwarmt met behulp van de koelvloeistof van de scheepsmotor, die door een warmtewisselaar gaat. Wanneer de motor is uitgeschakeld, kunt u de boiler op de walstroom aansluiten. Dit klinkt misschien complex, maar in essentie zorgt een hoogwaardige boiler ervoor dat u altijd toegang heeft tot warm water. Warm water is wel zo lekker wanneer je dagen en nachten op de boot doorbrengt!

  Een verscheidenheid aan boiler opties bij Bootschappen

  Bij Bootschappen begrijpen we dat niet elke boot hetzelfde is en daarom bieden we een breed scala aan boilers voor boten. Of u nu op zoek bent naar energie-efficiëntie, kracht of compactheid, u vindt de ideale boiler voor uw boot in ons assortiment. Onze verscheidenheid zorgt ervoor dat elke klant een product vindt dat perfect past bij hun behoeften en voorkeuren. Weet u niet zeker welke boiler boot u nodig heeft voor uw boot? Neem dat gerust contact op met ons, wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

  Heeft u Vragen over een Boiler Boot?

  Het is volkomen logisch als u niet direct weet welke boiler boot u nodig hebt. Onze deskundige medewerkers staan klaar om al uw vragen over boilers voor boten of andere producten te beantwoorden. We bieden niet alleen informatie en advies, maar staan ook klaar om eventuele opmerkingen of klachten aan te pakken. Neem contact op via telefoonnummer 072 5113021 of stuur een e-mail naar [email protected]. We doen er alles aan om u de vele voordelen van een topkwaliteit boiler boot te laten ervaren op uw volgende vaartocht!