Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Hulp nodig?

  Sinds 2003 helpen wij al Watersportliefhebbers!

  Klantenservice

  Merken

  Prijs

  -
  7 Producten

  Een motorsteun voor uw boot

  Bent u op zoek naar een motorsteun voor uw boot? Dan kunt u uiteraard bij Bootschappen terecht. Zoals u wellicht weet zijn er verschillende steunen voor verschillende motoren. Niet elke steun is geschikt voor elk merk en type motor. Wij verkopen motorsteunen voor boten en motoren van alle merken. Veel van onze steunen zijn universeel. Wilt u zeker weten of de door u gewenste steun ook geschikt is voor uw boot/motor? Neem dan gewoon even contact met ons op. Wij helpen u graag verder en zorgen ervoor dat u de juiste artikelen bestelt.

  Waarom een motorsteun?

  Een motorsteun voor uw boot is vaak noodzakelijk. Op zijn minst verstandig. Wij vertellen u graag waarom. Motorsteunen voor bootmotoren hebben namelijk diverse functies en voordelen. Zo helpen zij bij het nivelleren van de motor, het dempen van geluid, reduceren van trillingen én gaan motoren dankzij goede steunen langer mee.

  Diverse soorten steunen

  In onze webshop vindt u verschillende soorten motorsteunen voor uw boot. Van eenvoudige maar effectieve steunen tot zeer geavanceerde exemplaren met unieke patenten. Welke soort motorsteun voor uw boot geschikt is, hangt in de eerste plaats natuurlijk af van uw boot en het type motor dat u gebruikt. Niet elke motor produceert dezelfde vibraties. Kleinere en lichtere buitenboordmotoren hebben vaak genoeg aan een eenvoudige steun. Zware, krachtige buitenboordmotoren die zware vibraties produceren zijn vaak gebaat bij een stevige stabilisatie. Ga dus eerst na welke motorsteun uw buitenboordmotor nodig heeft.

  De motor recht afstellen

  De naam “motorsteun” doet de functie hiervan niet volledig recht aan. Dit product doet namelijk meer dan steunen alleen. Zo helpt een goede motorsteun voor uw boot bij het recht afstellen van de motor. Dit is ontzettend belangrijk. Staat de motor namelijk niet goed recht, dan kan dit niet alleen zorgen voor extra hinderlijk geluid en vibraties, maar ook voor minder goede prestaties en wellicht zelfs schade.

  Bootschappen verkoopt diverse motorsteunen voor u boot waarmee u zelf het niveau kunt bepalen. Dat kan zeer precies zodat u er in alle omstandigheden voor kunt zorgen dat de motor helemaal waterpas staat.

  Motorsteunen voor de boot bieden ook akoestische voordelen

  Een motor die niet wordt gestabiliseerd kan uw vaarervaring negatief beïnvloeden. Onnodige trillingen zorgen ervoor dat u niet in alle rust kunt genieten. Deze trillingen kunt u niet alleen voelen, maar ook horen. Een motorsteun voor de motor van uw boot neemt niet alleen vibraties zo veel mogelijk weg, maar zorgt er ook voor dat de motor stiller zijn werk doet. Ook resonanties en vervelende bijgeluiden worden zoveel mogelijk geëlimineerd.

  Steunen voor verschillende soorten motoren

  Bootschappen is er voor zo veel mogelijk booteigenaren. Daarom bieden wij steunen voor verschillende soorten motoren. Wij doen ons uiterste best om ook voor uw motor een geschikte steun aan te bieden. Kijk daarom rustig rond in onze webshop. Twijfelt u? Neem contact met ons op en wij gaan samen met u op zoek.

  Verleng de levensduur van de motor

  Misschien nog wel het allergrootste voordeel van een goede motorsteun voor uw boot, is dat deze de levensduur van de motor kan verlengen. Werken onder een hoek is voor een motor niet ideaal. Deze kan uit balans raken, maar ook smering kan eronder lijden. Door te investeren in een motorsteun kunt u op de lange termijn kosten besparen.

  Bestel de motorsteun voor uw boot in onze webshop

  In onze webshop vindt u ons volledige assortiment motorsteunen voor uw boot. Bestel eenvoudig en snel online. Uiteraard kunt u rekenen op volledige service, bijvoorbeeld wanneer u per abuis een verkeerd type heeft besteld.