Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Hulp nodig?

  Sinds 2003 helpen wij al Watersportliefhebbers!

  Klantenservice

  Merken

  Prijs

  -
  55 Producten

  Uitgelichte merken voor Stuursystemen boot

  • Allpa
  • BayStar
  • Raymarine
  • SeaStar
  • Ultraflex
  • Vetus
  • Gratis verzending v.a. €50,00 in NL Gratis verzending v.a. €50,00 in NL
  • Afrekenen in veilige omgeving Afrekenen in veilige omgeving
  • Fysieke winkel in Alkmaar Fysieke winkel in Alkmaar

  Het stuursysteem van uw boot moet natuurlijk te allen tijde in topconditie zijn. Het is onmisbaar voor een veilige en comfortabele vaart. Bootschappen is er op alle gebieden voor booteigenaren. Dus ook voor nieuwe stuursystemen. In onze webshop vindt u alle stuursystemen die u nodig hebt. Heeft u hier een vraag over? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij voorzien u namelijk graag van advies, beantwoorden uw vragen en gaan samen met u op zoek naar het perfecte stuursysteem.

  Voor complete stuursystemen en sets

  Bij ons kunt u terecht voor complete stuursystemen en stuursets. Of het nu gaat om het vervangen van uw huidige stuursysteem, het monteren van een nieuw stuursysteem of het upgraden van uw huidige systeem: u bent bij ons aan het juiste adres voor een kwalitatieve stuurinrichting van uw boot.

  Wij verkopen stuursysteem als complete sets. Dat is handig wanneer u in een keer alle onderdelen in huis wilt halen die je nodig hebt kunt u hoeft niets bij elkaar te zoeken. Schaft u een nieuw stuursysteem aan? Dan raden wij aan om ook alle onderdelen te gebruiken en alle huidige onderdelen te vervangen. Zo weet hij namelijk zeker dat u weer beschikt over een stuursysteem waar u lange tijd mee voort kunt. Zonder het risico dat bepaalde onderdelen eerder slijten dan andere.

  In onze webshop bieden wij een ruime keuze uit stuursystemen voor alle soorten boten en aandrijvingen. Wij verkopen de systemen voor binnenboordmotoren en buitenboordmotoren. Afhankelijk van uw wensen, benodigdheden en eisen is er altijd een passend systeem. Zaken als stuurkabels, knoppen, montageset en hendels of stuurwielen worden geleverd. Zoals u van ons gewend bent werken wij alleen met kwalitatieve merken, zodat u zeker weet dat de kwaliteit en duurzaamheid in huis haalt.

  Ook voor losse onderdelen van een stuursysteem

  Misschien heeft u geen compleet nieuw stuursysteem nodig maar gaat het enkel om het vervangen van onderdelen. Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. In de webshop vindt u niet alleen complete stuursystemen en stuursets maar ook losse onderdelen zodat defecte of versleten onderdelen van uw huidige stuursysteem vervangen kunnen worden. Zo hoeft u nooit meer geld uit te geven dan noodzakelijk.

  Stuursystemen die zelf te installeren zijn

  Onze stuursystemen komen inclusief montagematerialen en een handleiding. Dit zijn stuursystemen die zelf te installeren zijn. Indien u hier ervaring mee heeft en over de noodzakelijke kennis, gereedschappen en vaardigheden beschikt, kunt u dit prima zelf doen. De meeste booteigenaren kiezen er echter voor om stuursystemen te laten installeren door een professional. Dat is zeker niet onverstandig want stuursystemen moeten natuurlijk veilig en correct geïnstalleerd worden om een goede werking te kunnen garanderen.

  Ondanks dat veel van onze stuursystemen zelf te installeren zijn, blijf dit voor de meeste mensen een lastige klus. Veel booteigenaren weten niet eens hoe het stuursysteem technisch in elkaar zit. Dat is zeker niet vreemd. Want in principe kunt u bij uw boot altijd rekenen op een werkend stuursysteem en gaat u hier pas over nadenken wanneer er een defect is of het systeem vervangen moet worden. Wij kunnen ons dan ook heel goed voorstellen dat u vragen heeft omdat u niet precies weet hoe alles werkt en wat u nodig heeft.