Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Hulp nodig?

  Sinds 2003 helpen wij al Watersportliefhebbers!

  Klantenservice

  Merken

  Prijs

  -
  128 Producten

  Uitgelichte merken voor Trolling Motor

  • Humminbird
  • Minn Kota
  • Talamex
  • Gratis verzending v.a. €50,00 in NL Gratis verzending v.a. €50,00 in NL
  • Afrekenen in veilige omgeving Afrekenen in veilige omgeving
  • Fysieke winkel in Alkmaar Fysieke winkel in Alkmaar

  Een trolling motor is tegenwoordig bijna altijd elektrisch. Dat past dan ook perfect bij de eigenschappen van deze motor en bij het oorspronkelijke doel. Van origine is een trolling motor bedoeld voor de visserij. Een trolling motor is een kleine, stand alone (elektrische) motor die u in staat stelt om zeer precies en stil door het water te bewegen. Op deze manier kan er bijvoorbeeld naar de gewenste vislocatie worden gevaren zonder de vissen weg te jagen. Bootschappen biedt u veel verschillende soorten en categorieën trolling motoren. Van eenvoudige, prijstechnisch zeer interessante motoren tot high-end trolling motoren met veel extra functies, zoals de mogelijkheid om deze van afstand te besturen.

  Hoe werkt een trolling motor?

  Een trolling motor is een alles in een los monteerbare motor. Dit wil zeggen dat de motor, inclusief alle benodigde onderdelen voor aandrijving eenvoudig kan worden geplaatst en verwijderd. Het is een secundaire motor die niet bedoeld is voor de hoofdaandrijving van de boot. Wanneer u dicht bij de eindbestemming komt, kunt u de hoofdmotor uitschakelen en de trolling motor te water laten. Zo kunt u het laatste stuk (bijna) geruisloos afleggen. Wanneer de trolling motor niet wordt gebruikt, wordt deze doorgaans uit het water gehesen zodat de vaarweerstand wordt verminderd.

  Hoewel trolling motoren dus bedacht zijn voor de visserij, kennen zij tal van andere toepassingen. Dankzij de ingebouwde accu is het mogelijk om gedurende langere tijd met een rustig tempo te varen. Daarom kan een trolling motor ook worden gebruikt wanneer u ergens stil wilt varen of rustig langs een plek wilt varen waar u geen overlast wil veroorzaken. Bovendien kan de trolling motor vaak op een plek naar keuze worden gemonteerd voor optimale besturing en wendbaarheid.

  Minn Kota trolling motor kopen bij Bootschappen

  Bij Bootschappen kunt u terecht voor het kopen van een Minn Kota trolling motor. Minn Kota is leidend op het gebied van trolling motoren. U schaft altijd een zeer goede en moderne motor aan. Neem rustig de tijd om het aanbod te bekijken. Op alle productpagina’s vindt u de specificaties die u nodig hebt om de ideale trolling motor voor uw boot te vinden. Heeft u deze gevonden, dan bestelt u de motor snel en eenvoudig in onze webshop. Heeft u een vraag of heeft u hulp nodig? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.