Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Hulp nodig?

  Sinds 2003 helpen wij al Watersportliefhebbers!

  Klantenservice

  Merken

  Prijs

  -
  53 Producten

  Uitgelichte merken voor Volvo Penta Onderdelen

  • Allpa
  • TOR
  • Volvo Penta
  • Gratis verzending v.a. €50,00 in NL Gratis verzending v.a. €50,00 in NL
  • Afrekenen in veilige omgeving Afrekenen in veilige omgeving
  • Fysieke winkel in Alkmaar Fysieke winkel in Alkmaar

  De geschiedenis van Volvo Penta 

  Volvo Penta is een merk met een lange historie. Een echte specialist op het gebied van maritieme motoren. Het bedrijf werd opgericht in 1907. Destijds heette het nog Penta. Penta was leverancier van de motoren voor enkele van de eerste auto’s van Volvo in de jaren 20, maar was ook al actief (en gerenommeerd) in de scheepvaart, met de bouw van scheepsmotoren. Volvo was kennelijk onder de indruk en nam Penta over in 1935. Zo ging het bedrijf verder onder de naam: Volvo Penta. In de jaren die volgden, bleef Volvo Penta hoge ogen gooien op het gebied van verbrandingsmotoren voor schepen. Ook anno nu is het merk nog een wereldwijde en gerespecteerde speler. Vandaar ook dat er nog volop Volvo Penta onderdelen verkrijgbaar zijn.

  Alle Volvo Penta onderdelen die u nodig hebt

  Bij Bootschappen vindt u alle Volvo Penta onderdelen die u nodig hebt. Wij kunnen onderdelen leveren voor veel verschillende Volvo Penta scheepsmotoren. Leveren doen wij vanuit eigen voorraad, waardoor u alle onderdelen doorgaans al binnen een paar dagen in huis hebt. Mocht u op zoek zijn naar Volvo Penta onderdelen die (momenteel) niet in ons aanbod verkrijgbaar zijn, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen altijd kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

  De Volvo Penta onderdelen die wij verkopen voldoen natuurlijk aan uw verwachtingen en de eisen die u hieraan mag stellen. Het merk heeft in de vele decennia dat het actief is een buitengewoon goede reputatie opgebouwd op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid. Maar alle onderdelen slijten. Ook Volvo Penta onderdelen. Schaf uw nieuwe onderdelen aan bij Bootschappen en u weet zeker dat u originele kwaliteit in huis haalt. Vrijwel alle bewegende onderdelen of onderdelen die slijten of vervangen moeten worden, zijn in onze webshop leverbaar.

  Naast losse Volvo Penta onderdelen leveren wij ook diverse kits, zoals complete impeller kits. Hiermee zorgt u eenvoudig voor een complete vervanging en bent u weer gegarandeerd van een lange tijd zorgeloos varen. Hulp nodig bij het vervangen? Lees hier hoe je een impeller vervangt.

  Ook voor onderhoudsproducten

  U wilt natuurlijk het beste voor uw motor. Daarom kiest u niet alleen voor kwalitatieve Volvo Penta onderdelen, maar ook voor de juiste onderhoudsproducten. Zo kunt u ook in onze webshop terecht voor onder andere motorolie, zoals de diesel motorolie 15w40 van Volvo Penta, maar ook smeervet of koelvloeistof. Bootschappen is er om de motor van uw boot in de best mogelijke conditie te houden.

  Wij helpen u graag indien u een vraag heeft

  Bij alle Volvo Penta onderdelen kunt u een uitgebreide beschrijving lezen en specificaties raadplegen. Zo weet u snel of u de juiste onderdelen in huis haalt. Wij kunnen ons echter voorstellen dat u misschien nog vragen hebt. Schroom vooral niet om contact met ons op te nemen. Onze deskundige medewerkers hebben verstand van zaken en kunnen u alle informatie verstrekken die u nodig hebt.

  Heeft u in de webshop al gevonden wat u zoekt? Bestel dan eenvoudig en snel online. Bestellen is veilig: u rekent altijd af via een versleutelde verbinding. Mocht het door u bestelde onderdeel toch niet het juiste onderdeel blijken te zijn? Dat is geen enkel probleem. U kunt bestellingen uiteraard retourneren. Raadpleeg de voorwaarden op de website.