• Fusion SG-FLT652SPW 6.5'' Sports White Tower Speaker CRGBW LED
  • Fusion SG-FLT652SPW 6.5'' Sports White Tower Speaker CRGBW LED
  • Fusion SG-FLT652SPW 6.5'' Sports White Tower Speaker CRGBW LED
  • Fusion SG-FLT652SPW 6.5'' Sports White Tower Speaker CRGBW LED
  • Fusion SG-FLT652SPW 6.5'' Sports White Tower Speaker CRGBW LED

Fusion SG-FLT652SPW 6.5'' Sports White Tower Speaker CRGBW LED

Fusion SG-FLT652SPW 6.5'' Sports White Tower Speaker CRGBW LED De Signature Serie nautische versterkers zijn speciaal ontworpen voor watersportdoeleinden en beschikken over indrukwekkende beschermingsvoorzieningen tegen de elementen voor superieure pre
Artikelnummer:
00360975
Beschikbaarheid:
Leverbaar
Reviews:
€632,80 .
Incl. btw

Fusion SG-FLT652SPW 6.5'' Sports White Tower Speaker CRGBW LED

De Signature Serie nautische versterkers zijn speciaal ontworpen voor watersportdoeleinden en beschikken over indrukwekkende beschermingsvoorzieningen tegen de elementen voor superieure prestatie op het water.

Ervaar de unieke nautische wake tower luidsprekers met CRGBW LED-verlichting.

Nauwkeurig berekende behuizing die speciaal is geoptimaliseerd voor snelle motorboten.

Geniet van een betere geluidsdefinitie en een hoger uitgangsvermogen met CURV Cone-technologie.

Dankzij een hoger werkelijk vermogen levert de spreekspoel een geluid dat exclusief is voor de Signature Serie 3.

De wake tower luidsprekers zijn verkrijgbaar in een ontwerp van 6,5, 7,7 en 8,8 inch met sportieve grills.

De wake tower-luidsprekers zijn ontworpen om seizoen na seizoen mee te gaan en hebben een garantie van 3 jaar.

 

ONTWORPEN EN VORMGEGEVEN VOLGENS TRUE-MARINE™ NORMEN

De Signature Serie 3 wake tower luidsprekers zijn gebaseerd op de True-Marine ontwerpfilosofie van Fusion en hebben een IP65-classificatie voor bescherming tegen het binnendringen van stof en water, en zijn uitgebreid getest op bescherming tegen zout, mist, temperatuur, trillingen en UV.

DE BESTE MATERIALEN EN AKOESTISCHE TECHNIEK

De Signature Serie 3-luidsprekers zijn vervaardigd met eersteklas materialen en nautische ontwerpelementen. Dit zorgt niet alleen voor een hoogwaardige vormgeving, maar biedt ook het vermogen om hoogwaardige audio te reproduceren op het water.

MEERDERE BEVESTIGINGSACCESSOIRES

Er zijn vaste, draaibare en dekmontagebeugels beschikbaar (elk afzonderlijk verkrijgbaar), zodat je de Signature Series 3 wake tower luidsprekers op een flexibele en eenvoudige manier kunt bevestigen.

NAUWKEURIG BEREKENDE BEHUIZING

De Signature Serie 3 wake tower luidsprekers zijn speciaal geoptimaliseerd voor snelle motorboten, met een langere weergave-afstand, een grotere doorlaat en optimale luchtvolumes. Ze produceren glashelder, hoogwaardig geluid op alle volumeniveaus.

CURV-CONUSTECHNOLOGIE

CURV is een geweven vezelcomposietmateriaal dat heet wordt geperst om een lichtere en sterkere conus te verkrijgen. Dit zorgt voor een betere geluidsdefinitie en een hoger uitgangsvermogen, en biedt een betere bescherming tegen maritieme omstandigheden.

ZIJDEN DOME-TWEETER

De zijden dome-tweeter zorgt voor een soepele respons in het bovenste frequentiebereik en een hogere efficiëntie, die voor een kristalheldere muziekweergave zorgt.

SPREEKSPOEL MET GROTE DIAMETER

De grote spreekspoel zorgt voor meer vermogen en efficiëntie en biedt een kenmerkend geluid dat exclusief is voor de Signature Series 3 wake tower luidsprekers.

VOLLEDIG AFGEDICHTE CROSSOVER-COMPONENTEN

Volledig afgedichte crossover-componenten bieden volledige bescherming tegen zware marine omstandigheden. Dit geeft een verbeterde frequentierespons op het crossover-punt voor een gedetailleerd audiospectrum en een nieuw niveau van akoestische prestaties.

ERVAAR EEN ONGEËVENAARD KLEURENSPECTRUM DAT BIJ JOUW AUDIO PAST.

De eerste nautische wake tower luidsprekers met CRGBW verlichting (koel wit, rood, groen, blauw, warm wit) bieden een ongeëvenaard kleurenspectrum – van hoogwaardige zachte kleuren tot levendige tinten – om je audio-entertainmentervaring te verbeteren.

BEDIENING VAN DE CRGBW VERLICHTING

Bedien de kleuren (statisch of dynamisch), helderheid, lichtmodus en snelheid met de optionele draadloze MS-CRGBWRC afstandsbediening (afzonderlijk verkrijgbaar) of met een multifunctioneel Garmin scherm via OneHelm™ geïntegreerde digitale schakeling (controller van verlichtingspartner vereist).

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »