Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Hulp nodig?

  Sinds 2003 helpen wij al Watersportliefhebbers!

  Klantenservice

  Bootkap onderhoudsmiddelen

  Niet alleen uw boot, maar ook uw bootkap heeft onderhoud nodig. Door het doek regelmatig te reinigen en te impregneren met goede producten blijft het schoon en waterdicht. Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  3 Producten


  Niet alleen uw boot, maar ook uw bootkap heeft onderhoud nodig. Door het doek regelmatig te reinigen en te impregneren met goede producten blijft het schoon en waterdicht.

  Bootkap onderhoud

  Uw bootkap is één van de belangrijkste delen om goed te onderhouden. De kap zorgt voor comfort en bescherming tijdens bijvoorbeeld minder weer. U wilt deze zo lang mogelijk goed houden. Bootschappen is uw specialist op het gebied van vrijwel alles voor uw boot.

  Ook wanneer het gaat om onderhoud en - meer specifiek - bootkap onderhoud. Van welk materiaal de kap van uw boot ook is gemaakt: wij hebben de producten om deze perfect te reinigen en te onderhouden. Dit zorgt niet alleen voor een fraaie uitstraling, maar ook voor een langere levensduur.

  Alles om uw bootkap te reinigen

  Bootkap onderhoud begint natuurlijk met het goed en volledig reinigen van uw bootkap. Op welk water u ook vaart: uw bootkap raakt altijd vervuild. Niet alleen door het water, maar uiteraard oor door stof, neerslag en andere viezigheid in de omgeving. Om ervoor te zorgen dat u uw kap intensief kunt reinigen, bieden wij u onder andere borstels en power cleaners.

  Bescherm uw bootkap na een reinigingsbeurt

  Wanneer uw bootkap weer helemaal schoon is, wilt u deze natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden en goed beschermen. Dat kan met behulp van de juiste protectiemiddelen. Zo bieden wij onder andere impregneermiddelen en protection sprays. Voor zowel stoffen kappen als harde kappen.

  Neem contact met ons op bij vragen

  U kunt alle producten voor uw bootkap onderhoud direct bestellen in de webshop. Bij alle producten kunt u een duidelijke beschrijving lezen. Mocht er desondanks iets nog niet duidelijk zijn, neem dan contact met ons op. Het is belangrijk om uw bootkap te onderhouden met de juiste producten. Daar helpen wij u vanzelfsprekend graag bij.

  Of kies voor bootkap reinigingsservice

  Wilt u liever uw bootkap laten reinigen en onderhouden door professionals? Ook dat is mogelijk. Wij bieden u bootkap reinigingsservice waarbij onze specialisten uw kap perfect reinigen en beschermen zodat u hier weer lange tijd van kunt genieten.