Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Hulp nodig?

  Sinds 2003 helpen wij al Watersportliefhebbers!

  Klantenservice

  Epoxy verven

  Bootschappen is uw specialist voor alle soorten bootverf. Op het gebied van epoxyverf voor boten kunt u bij ons rekenen op een uitgebreid assortiment. Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  10 Producten

  Epoxyverf voor boten

  Bootschappen is uw specialist voor alle soorten bootverf. Ook op het gebied van epoxyverf voor boten kunt u bij ons rekenen op een uitgebreid assortiment. Een assortiment met louter kwalitatieve merken en verf. Wij begrijpen namelijk als geen ander dat u trots bent op uw boot en dat u dit ook graag zo houdt. Goed onderhoud en goede verf zijn dan onmisbaar. Wat zijn precies de voordelen van epoxyverf voor boten en wanneer gebruikt u deze verf? Wij vertellen u hier graag meer over. U bestelt vervolgens direct en eenvoudig de perfecte verf in de webshop.

  Wat is epoxyverf voor boten?

  Epoxyverf is een verf die bestaat uit twee componenten. Het betreft een epoxyhars en een verharder. Op het moment dat deze twee componenten met elkaar worden vermengd, vormen zij een zeer harde laag. Het grote voordeel van epoxyverf is dan ook dat deze verf bijzonder stevig is.

  Wat zijn de voordelen van deze verf?

  Uw boot wordt aan nogal wat blootgesteld. De juiste verf zorgt voor een prachtige afwerking én een goede bescherming. Wanneer u kiest voor epoxyverf voor uw boot, betekent dit dat u profiteer van:

  Een uitstekende hardheid en duurzaamheid.

  • Goede bestandheid tegen chemicaliën, olie, vet en zuren
  • Een vloeistofdichte coating die oppervlakken beschermt
  • Uitstekende afdichting van naden en kieren
  • Een zeer interessante prijs/kwaliteitverhouding
  • Wanneer gebruikt u epoxyverf voor uw boot?

  Epoxyverf kan gebruikt worden op vrijwel alle oppervlakken. U brengt epoxy vaak in een aantal stappen aan: met een primer en vervolgens een hoofdlaag. Eventueel kunt u vooraf eerst plamuur aanbrengen en achteraf nog verder afwerken met een topcoat. Epoxyvef voor uw boot is geschikt voor zowel onder als boven de waterlijn.

  Bestel direct in de webshop

  In de webshop van Bootschappen vindt u zeer hoogwaardige epoxyverf voor boten van gerenommeerde merken als De IJssel, Epifanes en Talamex. Lees de specificaties per product en bestel de door u gewenste epoxyverf voor uw boot direct in de webshop. Indien u meer informatie nodig heeft of een vraag hebt, staan onze deskundige medewerkers voor u klaar.