Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Hulp nodig?

  Sinds 2003 helpen wij al Watersportliefhebbers!

  Klantenservice

  Yamaha elektrische buitenboordmotoren

  Een Yamaha Electric Drive is de handigste en milieuvriendelijkste manier om een kleine boot aan te drijven. Bekijk hier onze Yamaha elektrische buitenboordmotoren! Toon meer

  Merken

  Elektrisch varen

  Showroom Sale

  Prijs

  -
  7 Producten

  Uitgelichte merken voor Yamaha elektrische buitenboordmotoren

  • Yamaha

  Yamaha elektrische buitenboordmotoren

  Veel booteigenaren hebben het merk Yamaha in hun hart gesloten. Yamaha is een merk wat al jaren op de botenmarkt bekend staat als één van de grootste en beste merken. De bekende buitenboordmotor is erg geliefd en dat heeft hij zeker verdiend. Naast deze motor is er nu ook de Yamaha elektrische buitenboordmotor. Van even goede kwaliteit, maar dan elektrisch! Tegenwoordig is elektrische varen erg in trek. Met het oog op de toekomst is een Yamaha elektrische buitenboordmotor een echte investering. Bij Bootschappen vindt u de geschikte Yamaha elektrische buitenboordmotor voor uw boot.

  Elektrische buitenboordmotor van kwaliteit 

  Wil je gaan voor kwaliteit? Ga dan voor de Yamaha elektrische buitenboordmotor. Yamaha heeft al decennialang ervaring met buitenboordmotoren en weet als geen ander kwalitatief sterke bootmotoren op de markt te brengen. We beschikken over een ruim assortiment Yamaha elektrische buitenboordmotoren. Of u nu op zoek bent naar een stille, zuinige motor voor rustige binnenvaarten of een zeer krachtige elektrische buitenboordmotor: Yamaha heeft voor iedereen en elke boot een geschikte elektrische buitenboordmotor. 

  De voordelen van elektrische buitenboordmotoren

  Bootschappen heeft een ruim assortiment elektrische buitenboordmotoren. Onze elektrische buitenboordmotoren zijn helemaal van nu. Krachtig, zuinig en efficiënt. Een elektrische buitenboordmotor werkt op stroom in plaats van benzine. De stroom komt van de accu. De motoren hebben veel voordelen:

  • Een groot voordeel is dat de boot door de elektrische motor zonder geluid vaart. Geen harde motoren die uw rust verstoren. Nu kunt u echt de rust opzoeken in de natuur en op het water. 
  • Een ander voordeel is dat u veel milieubewuster bezig bent. U kunt nu zelfs met varen een steentje bijdragen aan het milieu. Geen benzine meer, wat in de toekomst alleen maar duurder wordt en steeds meer verleden tijd. Met een Yamaha elektrische buitenboordmotor bent u bewust bezig. Doordat de boot erg stil is met varen is dit een geliefde vissersboot. Door de stilte worden de vissen niet gestoord en is de kans op een goede vangst veel groter. 

  We hebben verschillende soorten Yamaha elektrische buitenboordmotoren. Welke voor uw boot geschikt is ligt natuurlijk aan het type boot dat u heeft. De motoren zijn licht en gemakkelijk te monteren en te verwijderen. Zo kunt u uw boot gemakkelijk uit het water halen zonder de motor te beschadigen. 

  Bekijk welke motor u bij uw boot nodig heeft en neem een kijkje bij ons brede assortiment Yamaha elektrische buitenboordmotoren. Bij elke motor staat een geschikte beschrijving met specificaties. Misschien wilt u direct een andere motor of bent u alvast aan het oriënteren. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden. Schroom dan niet om contact op te nemen.

  De meeste elektrische buitenboordmotoren zijn direct klaar voor gebruik. Heeft u wensen voor een andere motor dan in ons assortiment neem ook dan contact op. Wellicht kunnen wij alsnog iets voor u betekenen. Een motor is een cruciaal onderdeel van de boot. De kracht waar uw boot van moet varen. Erg belangrijk dus om hier een goede keuze in te maken. We helpen u graag met uw wensen en zien het als een uitdaging de perfecte motor voor uw boot te vinden. Met onze jarenlange ervaring in de watersport moet dat vast en zeker lukken!