• Sika Aktivator-100

Sika Aktivator-100

Aktivator-100
Artikelnummer:
SA-ACTIV. 30
Beschikbaarheid:
Leverbaar
Reviews:
€9,15 .
Incl. btw

Voordelen van Nederlands grootste online watersportwinkel

  • Gratis verzending vanaf €50,00 in NL
  • Afrekenen in veilige omgeving
  • Fysieke winkel in Alkmaar

Omschrijving van de Sika Aktivator-100

Sika Aktivator-100 is een oplosmiddel houdende en kleurloze hechtverbeteraar, die met vocht reageert en activeringsgroepen achterlaat op de ondergrond. Deze groepen werken als verbinding tussen de ondergrond en primer of afdichtkit/lijm. Sika Aktivator-100 is speciaal geformuleerd voor de voorbehandeling van hechtvlakken bij de toepassing van Sika's 1-component polyurethanen.

Toepassingsgebieden van de Sika Aktivator-100

Sika Aktivator-100 wordt gebruikt voor de hechtverbetering bij ondergronden zoals vlak glas, glas met een keramische rand, op afgesneden polyurethaan-lijmrupsen en lakken. Sika Aktivator-100 Is ook geschikt om hechting te verbeteren van Sikasil afdichtkitten en lijmen op niet poreuze ondergronden. Vraag de fabrikant om advies en voer testen uit voordat u Sika Aktivator-100 gebruikt op materialen die gevoelig zijn voor spanningscorrosie. Dit product is alleen geschikt voor gebruik door ervaren professionals. Voer vooraf altijd testen uit met de gangbare ondergronden en onder de plaatselijke omstandigheden voor het vaststellen van de hechting en compatibiliteit van de lijm en het materiaal.

Methode van aanbrengen van de Sika Aktivator-100

De oppervlakken moeten schoon, droog en vrij van vet, olie, stof andere verontreinigingen zijn. De hechting kan verbeterd worden met een voorbehandeling zoals schuren, reinigen en activeren of combinaties hiervan, voorafgaand aan de applicatie van Sika Aktivator-100.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »