Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Hulp nodig?

  Sinds 2003 helpen wij al Watersportliefhebbers!

  Klantenservice

  Sikaflex

  Sikaflex lijm- en afdichtkitten Sikaflex maakt al decennialang lijm- en afdichtkitten van superieure kwaliteit voor de scheepvaart. Onder de naam Sikaflex produceert Sika Marine zeer hoogwaardige producten voor het onderhouden van uw jacht of boot. Sikaflex heeft een brede lijn aan lijm- en afdichtkitten. Sikaflex biedt producten voor verschillen Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  20 Producten
  • Gratis verzending v.a. €50,00 in NL Gratis verzending v.a. €50,00 in NL
  • Afrekenen in veilige omgeving Afrekenen in veilige omgeving
  • Fysieke winkel in Alkmaar Fysieke winkel in Alkmaar

  Sikaflex lijm- en afdichtkitten

  Sikaflex maakt al decennialang lijm- en afdichtkitten van superieure kwaliteit voor de scheepvaart. Onder de naam Sikaflex produceert Sika Marine zeer hoogwaardige

  producten voor het onderhouden van uw jacht of boot. Sikaflex heeft een brede lijn aan lijm- en afdichtkitten. Sikaflex biedt producten voor verschillende onderhoudsproblemen en/of reparaties. Zo houdt u uw boot zo lang mogelijk als mooi.

  Hoe Sikaflex ontstond

  Sikaflex is in 1910 ontstaan door Kaspar Winkler uit Zurich. Een paar jaar later werd met de producten van Sika de Gotthard tunnel waterdicht gemaakt, hierna breidde de productenlijn zeer snel uit. Sika werd bekend onder de maritieme sector en 20 jaar later gebruikte de maritieme sector vanuit de hele wereld de producten van Sika.  

  Behoud van uw boot

  Boten die in het water liggen zijn continu blootgesteld aan wind, golven en trillingen uit het water. Hierdoor heeft een boot regelmatig een goede onderhoudsbeurt nodig. Het is daarbij belangrijk dat er gebruik wordt gemaakt van elastische lijm- en afdichtingssystemen. Bij Sikaflex ben je dan aan het juiste adres. De elastische lijm- en afdichtingssystemen zijn daarbij ook bestand tegen zoet en zout water, waterige reinigingsmiddelen, zwakke zuren en logen. Wanneer je de producten van Sikaflex gebruikt, ga je duurzaam te werk!

  Verschillende Sikaflex producten

  De Sikaflex Marine serie biedt oplossingen voor onder meer constructief lijmen, afdichten, beschermen, ruitverlijming en demping. Sikaflex heeft de beste producten voor verschillende materialen en delen van uw boot. Er zijn verschillende soorten Sikaflex kits, elk met een andere functie. Sikaflex heeft voor elke boot geschikte kits speciaal voor afdichten van naden en kieren.

  Sikaflex heeft afdichtkits van hoogwaardige kwaliteit. Ze zijn geschikt om naden en kieren af te dichten. De kit hecht goed op verschillende soorten ondergronden, is duurzaam en er kan overheen geschilderd worden. De kit is perfect voor bijvoorbeeld het verlijmen van dakbekleding, luiken en patrijspoorten.

  De afdichtkit hecht maximaal op een groot aantal ondergronden en is geschikt voor het maken van duurzame, elastische afdichtingen met een grote sterkte. Geschikte ondergronden zijn hout, metalen, metaalprimers en laklagen, keramische materialen en kunststoffen. Zo maak jij je houten boot helemaal waterdicht. De afdichtkit is blijvend elastische, weerbestendig, schuurbaar, geeft weinig geur af, zeewaterbestendig en kan gebruikt voor binnen en buiten!

  Sikaflex heeft voor u ook de meest gebruikte maritieme kit! Deze watervaste kit wordt gebruik om te lijmen, isoleren en af te dichten. Geschikt voor zowel boven als onder de waterlijn. Onder andere aanbevolen voor de montage van huiddoorvoeren, afsluiters en instrumentengevers onder de waterlijn.

  Sika heeft ook een zeer sterke Sikaflex lijm. Een 1-C polyurethaanlijm met een hardnekkige, pasteuze consistentie en een goed standvermogen, die uithardt door blootstelling aan luchtvochtigheid.

  Of gebruik een lijmverbindingen geschikt voor ondergronden als hout, metalen, in het bijzonder aluminium, plaatstaal, metaalprimers en laklagen, keramische materialen en kunststoffen.

  Ook aan de voorbehandeling van uw boot is gedacht. Ga voor een primer voor het verbeteren van de verbindingen, een primer voor kunststof ondergronden, voor hout of voor een goede reiniger voor uw boot.

  Professionele producten voor de doe-het-zelver

  Sikaflex biedt ook aan de doe-het-zelvers professionele kwaliteit. Zo verkoopt Bootschappen onder andere remover, afgladmiddel en afgladprofiel. Met deze producten is het ook voor niet-professionals mogelijk om te zorgen voor perfect afgewerkte verbindingen en afdichtingen zonder lelijke kieren of naden en mét maximale stevigheid. Dankzij deze toegankelijke vorm van professionaliteit is het merk uitgegroeid tot een absolute favoriet onder boot- en jachteigenaren

  Welke sikaflex gebruiken?

  Bootschappen Watersport heeft een zeer ruim Sikaflex assortiment. Voor het afdichten van naden, verlijmen van schotten, afdichten van ruiten, verlijmen van dakbekleding of het voorbehandelen van uw boot heeft Sikaflex de perfecte oplossing. Ga voor hoogwaardige kwaliteit voor het behoud en onderhoud van uw boot.

  Weet u welke producten u moet hebben? Bestel deze dan direct in onze webshop. Bij alle producten staat een heldere omschrijving, zodat u precies weet wat u in huis haalt. Heeft u eerst een vraag? Dat is geen enkel probleem. Neem contact op en wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u van meer informatie te voorzien.