Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Hulp nodig?

  Sinds 2003 helpen wij al Watersportliefhebbers!

  Klantenservice

  Plastimo

  Er zijn merken waar booteigenaren al vele jaren op vertrouwen. Plastimo is zo’n merk. Niet voor niets luidt hun slogan “Happy boating to you”. Plastimo is een merk dat zeer veel verschillende producten, onderdelen en accessoires voor uw boot kan leveren. Wat voor boot u ook heeft. Van kleine, handige accessoires tot cruciale veiligheidsvoorzi Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  178 Producten
  • Gratis verzending v.a. €50,00 in NL Gratis verzending v.a. €50,00 in NL
  • Afrekenen in veilige omgeving Afrekenen in veilige omgeving
  • Fysieke winkel in Alkmaar Fysieke winkel in Alkmaar

  Er zijn merken waar booteigenaren al vele jaren op vertrouwen. Plastimo is zo’n merk. Niet voor niets luidt hun slogan “Happy boating to you”. Plastimo is een merk dat zeer veel verschillende producten, onderdelen en accessoires voor uw boot kan leveren. Wat voor boot u ook heeft. Van kleine, handige accessoires tot cruciale veiligheidsvoorzieningen en elektronica: Plastimo heeft het allemaal. U vindt het in de webshop van Bootschappen. Wij lopen graag met u door ons assortiment. Met Plastimo maakt u altijd een goede keuze. Het merk kan bogen op meer dan 50 jaar ervaring en heeft een uitstekende reputatie.

  De kwaliteit van Plastimo

  Plastimo is een merk dat zich richt op de recreatieve pleziervaart. Ze hebben een naam gevestigd met onder andere kompassen, reddingsvesten en reddingsvlotten, maar produceren al jarenlang nog veel meer producten. Veiligheid is en blijft een belangrijke pijler onder het succes van Plastimo. Maar waar voorheen de focus vooral lag op de eerder genoemde producten, levert het merk nu zo’n beetje alles wat u aan boord nodig hebt. Het aantal producten bedraagt inmiddels meer dan 11.000. Dat geeft wel aan dat Plastimo gezien mag worden als een wereldwijde leidende speler. Een belangrijke focus in de meer dan 50 jarige geschiedenis van het merk, is de watersport. Plastimo ontwikkelt veel producten voor onder andere bootraces. Hiermee doet het merk wat veel autofabrikanten en leveranciers in de auto-industrie ook doen: de sport gebruiken om hoogstaande producten te ontwikkelen voor de reguliere markt.

  Een overzicht van de producten

  Zoals wij zojuist al schreven, levert Plastimo inmiddels meer dan 11.000 producten. Deze zijn onder te verdelen in een aantal hoofdcategorieën: veiligheid, persoonlijke veiligheidsmiddelen en -kleding, aanmeren, bakbenodigdheden, navigatie, electronica aan boord, watervoorziening, energie, bediening en besturing en onderhoud. Plastimo levert in meer dan 90 landen en heeft 1.600 dealers in thuisland Frankrijk en 6.000 dealers wereldwijd. Boootschappen is hier één van. Wij hebben een fraai en veelzijdig assortiment samengesteld.

  Plastimo

  Wilt u Plastimo producten bestellen? Dat doet u natuurlijk bij Bootschappen. Plastimo is een hoogwaardig merk waar vele booteigenaren al jaren op vertrouwen. Dit merk produceert verschillende producten, onderdelen en accessoires voor boten. Wat voor boot u ook heeft, er is altijd een product van Plastimo dat hier precies bij past. Of u nu op zoek bent naar veiligheidsvoorzieningen, elektronica of juist kleine accessoires, in de webwinkel van Bootschappen vindt u het allemaal. En mocht u er onverhoopt niet uitkomen, dan bieden onze deskundige medewerkers altijd een oplossing.

  Wij zijn namelijk gespecialiseerd in producten voor boten en bieden alles voor boten en schepen. Of u nu onderhoudsproducten of accessoires zoekt, wij hebben het allemaal in onze webwinkel. Bekijk meteen ons assortiment Plastimo producten in onze webshop.

  Aanbod producten Plastimo

  Plastimo heeft ruim 50 jaar ervaring en inmiddels meer dan 11.000 producten gemaakt. Dit zijn diverse producten voor boten en schepen, welke op te delen zijn in de categorieën elektronica, veiligheid, persoonlijke veiligheidsmiddelen- en kleding, navigatie, watervoorziening, energie, bakbenodigdheden, besturing, onderhoud en bediening. In de webshop van Bootschappen kunt u een ruim assortiment Plastimo producten vinden uit bovenstaande categorieën. Typ in de zoekbalk in welk specifieke product u zoekt, zodat u uw gewenste product nog sneller kunt vinden.

  Bestel uw Plastimo producten online

  Doordat wij over een uitgebreid assortiment Plastimo producten beschikken, vindt u in onze webshop altijd snel wat u zoekt. Wij bieden Plastimo producten uit verschillende categorieën aan. Bestel direct uw Plastimo artikelen voor uw zeilboot, jacht, speedboot of ander soort boot of schip. Kunt u toch niet goed vinden wat u zoekt of wenst u een persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met het vinden van het gewenste Plastimo product voor uw boot of schip, zodat u straks zeker weet dat u het juiste artikel heeft.

  Vind eenvoudig wat u zoekt in onze webshop

  Dankzij het omvangrijke assortiment van Plastimo kunnen wij bijna altijd wel stellen dat u in onze webshop altijd vindt wat u zoekt. Wij bieden u een gevarieerde selectie aan Plastimo producten uit diverse categorieën. Zeer veel booteigenaren hebben ervaringen met dit merk. Want of u nu een kleine RIB, een royale tender, speedboot, jacht, zeilboot of ander soort boot hebt: Plastimo heeft altijd producten die van pas komen.

  Neem rustig de tijd om de artikelen te bekijken. Wilt u direct vinden wat u zoekt? Selecteer dan de categorie die u wilt bekijken, of typ het gewenste product in de zoekbalk. Heeft u een vraag over de producten van Plastimo? Neem dan gerust contact met ons op. Als dealer kunnen wij u alles over de producten vertellen en helpen bij bij het maken van de perfecte keuze.