Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Hulp nodig?

  Sinds 2003 helpen wij al Watersportliefhebbers!

  Klantenservice

  Reddingsvlotten

  Iedereen kent het belang van reddingsvlotten. Heeft u al een goed reddingsvlot voor uw boot? Zo niet, dan is het de hoogste tijd om deze aan te schaffen. Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  21 Producten

  Uitgelichte merken voor Reddingsvlotten

  • Besto
  • Hammar
  • Hero
  • Lalizas
  • Plastimo
  • Talamex
  • Gratis verzending v.a. €50,00 in NL Gratis verzending v.a. €50,00 in NL
  • Afrekenen in veilige omgeving Afrekenen in veilige omgeving
  • Fysieke winkel in Alkmaar Fysieke winkel in Alkmaar

  Reddingsvlotten voor uw boot

  Iedereen kent het belang van reddingsvlotten. Heeft u al een goed reddingsvlot voor uw boot? Zo niet, dan is het de hoogste tijd om deze aan te schaffen. Een reddingsvlot is een perfect voorbeeld van een veiligheidsvoorziening die u nooit nodig hoopt te hebben. Maar als dit wel zo is, dan bent u maar wat blij dat u het reddingsvlot hebt.

  Omdat een reddingsvlot een product is dat gelukkig zelden hoeft te worden gebruikt, is het wel belangrijk dat uw vlot nog aan alle eisen voldoet. Zelfs wanneer uw reddingsvlot nog nooit gebruikt is, kan het zo zijn dat het aan vervanging toe is. Naar wat voor soort reddingsvlotten u ook op zoek bent: u vindt ze bij Bootschappen.

  Altijd een reddingsvlot dat bij u past

  Bij Bootschappen vindt u dus altijd een reddingsvlot dat bij u past. Wij vinden het belangrijk om voor elke boot en iedere booteigenaar de juiste reddingsvlotten te bieden. Daarom bieden wij u reddingsvlotten aan in diverse categorieën. Daarbij kunt u denken aan verschillende afmetingen, voor kleine tot grotere groepen opvarenden. Maar ook aan verschillende classificaties. Zo verkopen wij zelfs reddingsvlotten die specifiek ontworpen zijn om meer dan 24 uur te kunnen worden gebruikt. Ook daarvoor geldt natuurlijk: u hoopt dat het nooit zover komt, maar de aanwezigheid van een goed reddingsvlot geeft u en andere opvarenden meer gemoedsrust. U weet dat in het geval van een calamiteit u over een manier beschikt om snel en veilig de boot te ontvluchten en te wachten op hulp.

  Wanneer u investeert in een reddingsvlot, moet u natuurlijk blindelings kunnen vertrouwen op kwaliteit. Bootschappen biedt u die zekerheid. Wij verkopen alleen kwalitatieve reddingsvlotten die aan hoge standaarden en eisen voldoen. Dat betekent dat zij zijn goedgekeurd, maar ook snel en intuïtief te gebruiken zijn. Wanneer u een reddingsvlot nodig hebt, bevindt u zich wellicht in een situatie waarin elke seconde telt. Een goed reddingsvlot is een vlot dat moeiteloos doet waarvoor het ontworpen is.

  Ook voor accessoires en extra’s

  Wij bieden u niet alleen kwalitatieve reddingsvlotten, maar ook alle oplossingen en materialen die u nodig hebt om uw reddingsvlot goed te kunnen bevestigen of veilig op te kunnen bergen. In de webshop vindt u diverse beugels en release units, maar ook aanvullende veiligheidsproducten als beacons.

  Uw reddingsvlot laten keuren?

  Bootschappen is uw partner op het water. U kunt niet alleen bij ons terecht voor het aanschaffen van reddingsvlotten, maar ook uw huidige reddingsvlot laten keuren. Onze specialisten helpen u graag. Want wanneer blijkt dat uw reddingsvlot nog wordt goedgekeurd, zou het onnodig zijn om deze te vervangen. Blijkt uw vlot niet meer door de keuring te komen, dan hebben wij het perfecte nieuwe reddingsvlot voor u in ons assortiment.

  Bestel direct in de webshop of neem contact op voor meer informatie

  Heeft u het perfecte reddingsvlot in onze webshop gezien? Bestel deze dan direct en wij zullen zorgen voor een snelle levering. Neem rustig de tijd om het ideale vlot te vinden. Bij alle reddingsvlotten kunt u specificaties raadplegen en een duidelijke beschrijving lezen. Mocht u een vraag hebben of meer informatie willen: wij staan voor u klaar. Wij vertellen u met plezier wat u weten moet om de beste keuze te kunnen maken.