• Plastimo Cruiser ORC
  • Plastimo Cruiser ORC

Plastimo Cruiser ORC

Om komend jaar ontspannen en zorgeloze tochten op het water te garanderen, is het verstandig om uw boot te voorzien van een betrouwbaar reddingsvlot. Daarom hebben wij ook dit jaar een zeer scherpe aanbieding gemaakt met de reddingsvlotten van Plasti...
Artikelnummer:
28826
Beschikbaarheid:
Leverbaar
Reviews:

€1.229,00 €960,00

Incl. btw

Om komend jaar ontspannen en zorgeloze tochten op het water te garanderen, is het verstandig om uw boot te voorzien van een betrouwbaar reddingsvlot. Daarom hebben wij ook dit jaar een zeer scherpe aanbieding gemaakt met de reddingsvlotten van Plastimo.


Cruiser ORC

De Cruiser reddingsvlotten zijn ontworpen voor gebruik in kust gebieden. Er zijn verschillende uitvoeringen leverbaar met o.a. extra overlevingsuitrusting en dubbel geïsoleerde bodem. Ook verkrijgbaar in container.

18 jaar garantie

Plastimo heeft dankzij zijn jarenlange ervaring de garantietermijn van alle reddingsvlotten kunnen verlengen van 12 naar 18 jaar! Deze unieke zekerheid geldt, met terugwerkende kracht, voor alle reddingsvlotten die sinds 2012 zijn geproduceerd. De inspectie interval is over de gehele garantie periode vastgesteld op 3 jaar. Plastimo heeft een wereldwijde dekking met servicestations. U hoeft dus geen extra inspecties uit te laten voeren om te kunnen vertrouwen op de maximale garantie periode van 18 jaar. Vertrouw op de kwaliteit van Plastimo, al 50 jaar zekerheid op zee.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen