• Railblaza C-Tug SandTrakz Wheels Paar
  • Railblaza C-Tug SandTrakz Wheels Paar
  • Railblaza C-Tug SandTrakz Wheels Paar
  • Railblaza C-Tug SandTrakz Wheels Paar
  • Railblaza C-Tug SandTrakz Wheels Paar

Railblaza C-Tug SandTrakz Wheels Paar

Als het gaat om het verplaatsen van lasten over zacht zand, zijn bredere wielen niet per se beter. Bulldozers en militaire tanks gebruiken lange rupsbanden, waardoor de kans kleiner is dat ze erin graven. Deze passen op elke C-Tug, klik gewoon de nieuwe w
Artikelnummer:
00401366
Beschikbaarheid:
Leverbaar
Reviews:
€86,60 .
Incl. btw

Voordelen van Nederlands grootste online watersportwinkel

  • Gratis verzending vanaf €50,00 in NL
  • Afrekenen in veilige omgeving
  • Fysieke winkel in Alkmaar

Als het gaat om het verplaatsen van lasten over zacht zand, zijn bredere wielen niet per se beter. Bulldozers en militaire tanks gebruiken lange rupsbanden, waardoor de kans kleiner is dat ze erin graven. Deze passen op elke C-Tug, klik gewoon de nieuwe wielen erop.

SandTrakz lekvrije wielen bootsen dit rupsbandsysteem na, de buitenste velg wordt samengedrukt tijdens gebruik, waardoor een langere baanlengte ontstaat. Op zacht zand vermindert dit de kracht waarmee u moet trekken om uw trolley te verplaatsen met meer dan de helft in vergelijking met standaard lekvrije Kiwi Wheels *! Het SandTrakz-systeem is zelfs zo effectief dat we denken dat het beter is dan ballonwielen!

De helft van de inspanning *
Prik vrije
past in luiken
Past op alle C-sleepboten
Hoewel ze zijn ontworpen om het leven op zachte oppervlakken gemakkelijker te maken, zijn SandTrakz-wielen geweldig op harde oppervlakken. Omdat C-TUG SandTrakz zijn ontworpen om samen te drukken, werken ze als een ophanging op harde oppervlakken, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden overgeschakeld van zachte naar harde oppervlakken.

Gepatenteerde C-Tug SandTrakz-wielen worden gemaakt in Nieuw-Zeeland.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »