• Railblaza Camera Mount Adaptor
  • Railblaza Camera Mount Adaptor
  • Railblaza Camera Mount Adaptor
  • Railblaza Camera Mount Adaptor
  • Railblaza Camera Mount Adaptor

Railblaza Camera Mount Adaptor

De Camera Mount Adapter van RAILBLAZA is de veilige optie om je camera of GoPro op elke kajak, kano, basboot, jacht en meer vast te houden. De RAILBLAZA-adapter voor camerabevestiging is een direct draagbare, gemakkelijke manier om uw apparaat veilig e
Artikelnummer:
00401328
Beschikbaarheid:
Leverbaar
Reviews:
€16,40 .
Incl. btw

Voordelen van Nederlands grootste online watersportwinkel

  • Gratis verzending vanaf €50,00 in NL
  • Afrekenen in veilige omgeving
  • Fysieke winkel in Alkmaar

De Camera Mount Adapter van RAILBLAZA is de veilige optie om je camera of GoPro op elke kajak, kano, basboot, jacht en meer vast te houden.

De RAILBLAZA-adapter voor camerabevestiging is een direct draagbare, gemakkelijke manier om uw apparaat veilig en veilig te monteren waar u maar wilt op uw kajak, kano, basboot of jacht. Als u uw opnamehoek wilt wijzigen van boeg naar achtersteven, verticaal naar horizontaal, of gewoon om uw camera los te koppelen voor een paar close-ups in de hand, dan is dit de snelle en gemakkelijke manier om uw toestel zonder problemen te verplaatsen en opnieuw te bevestigen. Bevestig gewoon uw apparaat, en deze camerabevestiging kan in elke RAILBLAZA StarPort, SidePort, RIBPort of RailMount worden geklikt. Om erachter te komen welke montagebasis het beste voor u is, klikt u op deze link naar onze montagebasispagina.

De RAILBLAZA Camera Mount Adapter maakt gebruik van de universeel compatibele ¼ 20 draadschroef waarmee je je action camera of een ander apparaat gemakkelijk kunt bevestigen. Dit RAILBLAZA-camerabevestigingsaccessoire wordt ook geleverd met een statiefadapter in GoPro-stijl, zodat u uw GoPro-producten of andere bekende digitale cameramerken zonder problemen op uw kajak of boot kunt monteren.

Vanwege het veelzijdige karakter van alle RAILBLAZA-accessoires, kan de camerabevestigingsadapter gemakkelijk worden verplaatst, aangepast, vervoerd, verwijderd of opgeborgen in enkele seconden, afhankelijk van uw behoeften. Als u snel een winkel moet binnenrennen voor een last-minute aas of een noodgeval moet aanpakken, is dit een snelle en gemakkelijke actie, maak een RAILBLAZA-accessoire los om het - en uw aangesloten apparaat - veilig in de kofferbak van uw auto.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »