Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Hulp nodig?

  Sinds 2003 helpen wij al Watersportliefhebbers!

  Klantenservice

  Merken

  Prijs

  -
  59 Producten

  Uitgelichte merken voor Fishfinders

  • Humminbird
  • Railblaza
  • Raymarine
  • Simrad
  • humminbird
  • Gratis verzending v.a. €50,00 in NL Gratis verzending v.a. €50,00 in NL
  • Afrekenen in veilige omgeving Afrekenen in veilige omgeving
  • Fysieke winkel in Alkmaar Fysieke winkel in Alkmaar

  Een fishfinder is een apparaat dat helpt bij het lokaliseren van vissen in het water. Het gebruikt sonargolven om de aanwezigheid van objecten onder water te detecteren.

  Een fishfinder voor uw boot kan zowel voor recreatieve als commerciële doeleinden worden gebruikt. Recreatieve vissers gebruiken ze om een goede visplek te vinden, terwijl commerciële vissers ze gebruiken om scholen vis te lokaliseren en gebieden te vermijden waar ze waarschijnlijk geen vis zullen vangen.

  Fishfinder voor uw boot

  De fishfinder is een apparaat dat op uw boot kan worden gemonteerd om vissen onder water te lokaliseren. Het wordt gebruikt door vissers en pleziervaarders om vis in het water te vinden. De fishfinders gebruiken een zender op de boot die een signaal uitzendt. Het signaal wordt vervolgens van de bodem van het water gestuiterd en het apparaat verzamelt het retoursignaal. Dit retoursignaal wordt vervolgens omgezet in een afbeelding van de bodem van het water en de vissen die erin zitten. Een fishfinder kan ook worden gebruikt om scholen vis te vinden, maar ook om de beweging en locatie van vissen te volgen.

  Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten fishfinders op de markt. Bij Bootschappen Watersport hebben we een breed assortiment fishfinders voor uw boot. Met onze merken: Humminbird en Raymarine hebben we voor elke boot de perfecte fishfinder of dieptemeter.

  Fishfinders kunnen worden gebruikt om vis te vinden, maar ze kunnen ook worden gebruikt om oesters, mosselen, krabben, kreeften en andere dieren te vinden.

  Fishfinder kopen

  Wanneer u gaat vissen kunt u maar beter goed voorbereid zijn. Kies een fishfinder voor uw boot. Wanneer u gaat vissen lokaliseert de fishfinder waar de vissen zich onder het water bevinden. U kunt een zo’n uitgebreide fishfinder nemen als u wilt. Bij Bootschappen hebben we standaard fishfinders, maar ook zeer uitgebreide finders die veel specificaties weergeven. Punten waar u op moet letten bij het aanschaffen van een fishfinder:

  • De vaarsnelheid moet in beeld komen.
  • De diepte, stroming en of het zoet- of zout water is moet gemeten kunnen worden. Dit is belangrijk doordat verschillende soorten vissen zich in diverse wateren bevinden.
  • De status van de bodem moet in beeld komen.
  • Een Gps-tracker is extra handig om te hebben.

  Bij Bootschappen hebben we ook fishfinders met Gps-tracker.

  Welke fishfinder?

  De Humminbird fishfinder is zeer gewild bij professionele en recreatieve vissers die waarde hechten aan de functies die ze bieden. De Humminbird fishfinder staat bekend om zijn geavanceerde GPS-mogelijkheden, draadloze connectiviteit en strak ontwerp. De fishfinders zijn betaalbaar. Ze worden voor plezier visserij en professionele visserij gebruikt. De fishfinder heeft de mogelijkheid om vissen te vinden die dieper zitten en de meeste finders niet kunnen vinden. Een humminbird fishfinder is van goede kwaliteit en heeft ook een kleurenscherm. Dat helpt vissers om de locatie van vissen te zien in zowel ondiep als diep water.


  Welke fishfinder u aanschaft, is aan u. Ga bij uw keuze na of u een fishfinder voor plezier vaarten gebruikt of voor professioneel vissen. Elke fishfinder heeft verschillende functies die in de omschrijving beschreven staan. Afhankelijk van uw wensen is er altijd een gesichkte fishfinder. Heeft u vragen of wilt u advies over een fishfinder voor uw boot? Neem contact op. Als webshop met jaren lange ervaring in de watersport weten wij als geen ander een advies voor uw boot te geven. We gaan graag in gesprek over wat uw wensen en eisen zijn en kijken samen naar een geschikte versie voor uw boot.