Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Hulp nodig?

  Sinds 2003 helpen wij al Watersportliefhebbers!

  Klantenservice

  Merken

  Prijs

  -
  24 Producten
  • Gratis verzending v.a. €50,00 in NL Gratis verzending v.a. €50,00 in NL
  • Afrekenen in veilige omgeving Afrekenen in veilige omgeving
  • Fysieke winkel in Alkmaar Fysieke winkel in Alkmaar
   Peilglas
  Leverbaar
  €105,90
  Bekijken

  Brandstoftanks kunnen bij elke boot verschillend zijn. Op de ene boot wordt gebruikgemaakt van een jerrycan, terwijl de andere boot een losse brandstoftank heeft en weer een andere boot over een ingebouwde brandstoftank beschikt. En dan zijn er natuurlijk nog verschillende afmetingen voor de brandstoftank van uw boot. Zoekt u een goede benzinetank voor uw boot? U vindt deze bij Bootschappen Watersport, ongeacht het type tank dat u nodig hebt.

  Welke brandstoftank voor de boot?

  U kunt de benzinetank van een boot op diverse manieren onderscheiden. Grote boten en jachten beschikken meestal over een geïntegreerde brandstoftank. Dat is het geval voor heel veel boten met binnenboordmotor. Het grootste verschil in brandstoftanks zit dan ook in het feit of het een binnenboordmotor of buitenboordmotor betreft.

  De meeste brandstoftanks voor boten zijn losse tanks. Dit zijn tanks die u eenvoudig mee kunt nemen (mits leeg). Dat is handig, bijvoorbeeld wanneer u moet tanken of de tank in opslag wilt doen. Houd er uiteraard wel rekening mee dat deze brandstoftanks in diverse formaten komen. Leeg zijn zij allemaal draagbaar, maar wilt u ook een volle benzinetank voor uw boot kunnen vervoeren, dan is het belangrijk om het juiste type te kiezen. Hieronder zetten wij de meest gebruikte soorten brandstoftanks op een rijtje om u te helpen bij het kiezen van de juiste boot tank.

  Jerrycan voor uw boot

  Een jerrycan is de eenvoudigste brandstoftank voor uw boot. Deze wordt vaak gebruikt als brandstoftank voor een buitenboordmotor. Bij de meeste buitenboordmotoren is geen plaats voor een grote, vaste tank. Een jerrycan kan in veel gevallen prima voldoen. Zeker bij kleinere, lichtere boten met kleinere motoren. Een groot voordeel van de jerrycan is natuurlijk dat deze eenvoudig te vervoeren is. Dankzij handige hulpstukken kunt u ook met een jerrycan netjes en veilig tanken.

  Brandstoftank buitenboordmotor

  Ondanks dat de jerrycan regelmatig wordt gebruikt bij buitenboordmotoren, kunt u ook gaan voor een speciale brandstoftank voor een buitenboordmotor. Deze bieden ten opzichte van jerrycans een aantal voordelen. De stevige polyurethaan behuizing maakt deze tank veilig. Veel brandstoftanks voor buitenboordmotoren zijn voorzien van een handig venster waardoor de brandstofvoorraad is af te lezen. Ook kunnen de meeste tanks gebruikt worden als (extra) bankje om zo extra zitplaatsen te creëren. 

  Mobiele brandstoftank boot

  Grotere brandstoftanks hebben als nadeel dat zij in gevulde toestand erg zwaar zijn. Al snel te zwaar om te tillen. Wilt u uw boot tank kunnen verplaatsen? Kies dan voor een mobiele brandstoftank. Deze heeft wielen en is dus verrijdbaar. Zo kunt u ook grote hoeveelheden brandstof veilig verplaatsen. 

  Inbouwtank boot

  Wilt u de brandstoftank voor uw boot op een vaste plek hebben en wilt u profiteren van een grote inhoud en stijlvol weggewerkte tank? Dan is een inbouwtank voor u. Houd er echter wel rekening mee dat u op plekken waar u niet direct aangemeerd kunt tanken wellicht toch nog een losse tank of jerrycan nodig hebt.

  Ook voor alle toebehoren

  Bootschappen Watersport is u graag van dienst met een goede nieuwe brandstoftank voor uw boot. Naast brandstoftanks verkopen wij ook nog alle toebehoren die u nodig kunt hebben. Denk daarbij aan tankdeksels, brandstoffilters, vulsets, bevestigingssets, fuel safes, kogelkranen, een peilglas, tankontluchters en ontluchtingsnippels.

  Bestel direct online, neem contact op of kom langs

  Heeft u de juiste brandstoftank voor uw boot gevonden? Bestel deze dan direct online in onze webshop. Bij alle boot tanks en onderdelen vindt u een duidelijke beschrijving en specificaties. Heeft u desondanks nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel.