Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Hulp nodig?

  Sinds 2003 helpen wij al Watersportliefhebbers!

  Klantenservice

  Merken

  Elektrisch varen

  Showroom Sale

  Prijs

  -
  45 Producten

  Uitgelichte merken voor Buitenboordmotoren

  • Allpa
  • Kroon Oil
  • Lalizas
  • Minn Kota
  • OdeSea
  • StingRay
  • Talamex
  • XTrem
  • Yamaha
  • ePropulsion
  • Gratis verzending v.a. €50,00 in NL Gratis verzending v.a. €50,00 in NL
  • Afrekenen in veilige omgeving Afrekenen in veilige omgeving
  • Fysieke winkel in Alkmaar Fysieke winkel in Alkmaar

  Yamaha buitenboordmotor

  Van rubberboot tot sloep, tender of compact jacht: talloze booteigenaren vertrouwen al vele jaren op een Yamaha buitenboordmotor voor de aandrijving van hun boot. Yamaha is van oudsher één van de grootste merken wanneer het gaat om bootmotoren. Het merk heeft zijn waarde ruimschoots bewezen. Op de prestaties, betrouwbaarheid en levensduur van een Yamaha buitenboordmotor kunt u blindelings vertrouwen. Bij Bootschappen Watersport vindt u altijd een Yamaha buitenboordmotor die perfect bij uw boot en wensen past. Wij bieden u alles: van compacte, draagbare en zeer zuinige motoren tot buitengewoon krachtige motoren met de allernieuwste technologie. 

  Kies voor de kwaliteit van een Yamaha buitenboordmotor

  Yamaha is een echte specialist die al vele decennia leidend is op het gebied van buitenboordmotoren. De kans is groot dat als u een bootbezitter bent uw huidige boot al is uitgerust met een Yamaha buitenboordmotor. Het marktaandeel van het Japanse merk is zeer groot, en dat is natuurlijk niet voor niets. Yamaha bewijst jaar in jaar uit dat het zeer duurzame, efficiënte en krachtige buitenboordmotoren bouwt. Kiezen voor een Yamaha buitenboordmotor betekent kiezen voor jarenlang vaarplezier. Of u nu op zoek bent naar een stille, zuinige motor voor rustige binnenvaarten, een elektrische buitenboordmotor of een zeer krachtige buitenboordmotor voor een grote boot of watersport: Yamaha maakt altijd een geschikte buitenboordmotor en u vindt deze in het aanbod van Bootschappen Watersport.

  Altijd de ideale Yamaha buitenboordmotor voor uw boot

  Als dealer van Yamaha buitenboordmotoren kunnen wij u van dienst zijn met een zeer breed aanbod. Wij verkopen buitenboordmotoren van de laatste generatie: efficiënte, krachtige en zuinige 4-takt buitenboordmotoren met een uitstekende reputatie. De vermogens van de motoren in ons assortiment lopen uiteen van 2,5 pk tot maar liefst 375 pk. Dit betekent dat er voor elke boot met buitenboordmotor een passend model van Yamaha leverbaar is.

  Welke buitenboordmotor van Yamaha voor u geschikt is, hangt deels af van uw boot, maar ook van uw wensen. Zo zijn er diverse zeer compacte en lichte motoren verkrijgbaar die u eenvoudig kunt meenemen. Bent u klaar met varen, dan verwijdert u de motor en kunt u deze opslaan tot uw volgende vaart. Aan de andere kant van het spectrum vindt u hypermoderne motoren die geschikt zijn voor elektronische bediening en voorzien zijn van directe injectie. 

  Wij helpen u graag met het vinden van het perfecte exemplaar

  Er is dus ontzettend veel mogelijk. Of u nu op zoek bent naar directe vervanging van uw huidige buitenboordmotor, een nieuwe motor voor een nieuwe boot óf een upgrade van uw huidige motor: met een Yamaha buitenboordmotor is dit eenvoudig te realiseren. Wij helpen u graag met het vinden van het perfecte exemplaar. Wellicht weet u al precies welke motor u hebben wilt, misschien twijfelt u nog. Neem rustig de tijd om te mogelijkheden te bekijken in onze webshop. Bij alle buitenboordmotoren vindt u zeer uitgebreide beschrijvingen en alle specificaties die u nodig hebt om de juiste keuze te maken.

  Heeft u desondanks nog vragen of heeft u meer informatie nodig? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Sommige motoren worden kant en klaar geleverd, andere motoren bieden u veel mogelijkheden tot extra’s en maatwerk. Daarom gaan wij graag met u in gesprek om te zien wat uw behoeften zijn en welke oplossing hier perfect bij aansluit. Uw buitenboordmotor is misschien wel het belangrijkste onderdeel van uw boot en cruciaal voor een goede vaarervaring. U wilt dus de juiste keuze maken, zodat u vele jaren lang elke keer weer met plezier en zonder zorgen kunt varen. Eén ding is zeker: met een Yamaha buitenboordmotor heeft u die garantie. De vraag is vooral welk model voor u perfect geschikt is. Onze deskundige medewerkers helpen u graag om die vraag te beantwoorden.