Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Hulp nodig?

  Sinds 2003 helpen wij al Watersportliefhebbers!

  Klantenservice

  Reddingsvest Automaat

  Voor optimale veiligheid aan boord zijn reddingsvesten natuurlijk onmisbaar. Maar ook op dat gebied zijn er verschillen. Het is belangrijk dat u altijd gebruikmaakt van goedgekeurde en kwalitatieve reddingsvesten. Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  42 Producten

  Uitgelichte merken voor Reddingsvest Automaat

  • Allpa
  • Besto
  • Lalizas
  • Plastimo
  • Talamex
  • Yamaha
  • Gratis verzending v.a. €50,00 in NL Gratis verzending v.a. €50,00 in NL
  • Afrekenen in veilige omgeving Afrekenen in veilige omgeving
  • Fysieke winkel in Alkmaar Fysieke winkel in Alkmaar

  Bootschappen Watersport heeft een breed assortiment automatische reddingsvesten. Topmerken als Besto, Crewsaver, Lalizas en Talamex voor de scherpste prijzen. Ook kunt u bij ons terecht voor een nieuw patroon of smeltcapsule. 

  Tip! Bekijk de Besto 180N Comfort Fit eens. Deze is door de ANWB uitgeroepen tot beste vest.

  Automatische reddingsvesten

  Hier moet u op kunnen vertrouwen wanneer u ze nodig heeft. En u weet nooit wanneer dit is. Wilt u veiligheid combineren met praktisch gebruiksgemak, dan zijn automatische reddingsvesten zeker wat voor u.

  Wat zijn automatische reddingsvesten?

  Automatische reddingsvesten zijn reddingsvesten die automatisch opblazen wanneer zij in contact komen met water. Wanneer de drager overboord raakt en in het water belandt, wordt het reddingsvest direct opgeblazen. Dat gebeurt zeer snel met behulp van een gaspatroon.

  Hoe werkt een automatisch reddingsvest en is het betrouwbaar?

  Natuurlijk wilt u weten of een automatisch reddingsvest goed werkt en betrouwbaar is. Daar kunt u op vertrouwen. Wij stellen zeer hoge eisen aan de producten die wij verkopen. Automatische reddingsvesten zijn voorzien van een zeer betrouwbare methode die fool proof is. In het vest zit een zoutoplossing verwerkt. Deze reageert op water. Zodra de oplossing nat wordt en de reactie plaatsvindt, wordt het gaspatroon geactiveerd en het vest razendsnel opgeblazen. En mocht dit onverhoopt toch niet gebeuren, dan kunt u het vest zelf op laten blazen door aan een koord te trekken. Er is dus een back-up.

  Wat is het voordeel van zo’n vest?

  Het grote voordeel van een automatisch reddingsvest is niet alleen dat het vanzelf opblaast: het zit ‘m vooral in het feit dat het vest niet is opgeblazen als het niet hoeft. Een automatisch reddingsvest is wanneer u het draagt een stuk kleiner en lichter dan een vast reddingsvest. Het draagt een stuk prettiger. Dat is ook fijn voor kinderen. U kunt gewoon het vest dragen en ongehinderd doen wat u wilt doen.

  Bestel direct in de webshop

  Wij bieden u diverse soorten automatische reddingsvesten. Lees rustig de informatie bij de verschillende vesten om het perfecte exemplaar te vinden. Ook voor alle aanverwante producten kunt u in de webshop terecht. En heeft u een vraag? Dan staan wij voor u klaar met deskundig advies.