Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Hulp nodig?

  Sinds 2003 helpen wij al Watersportliefhebbers!

  Klantenservice

  Reddingsvest Vast

  Van de goedkoopste simpele reddingsvesten tot speciale zelf opblaasbare vesten kunnen wij van bootschappen.nl aan u leveren. Zelfs voor honden en kinderen Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  37 Producten

  Uitgelichte merken voor Reddingsvest Vast

  • Baltic
  • Besto
  • Lalizas
  • Plastimo
  • Yamaha
  • Gratis verzending v.a. €50,00 in NL Gratis verzending v.a. €50,00 in NL
  • Afrekenen in veilige omgeving Afrekenen in veilige omgeving
  • Fysieke winkel in Alkmaar Fysieke winkel in Alkmaar

  Een reddingsvest voor iedereen

  Een goed reddingsvest maakt onderdeel uit van de verplichte en onmisbare uitrusting van uw boot. Reddingsvesten kunnen levens redden. Zorg er daarom voor dat er altijd voldoende reddingsvesten aanwezig zijn voor alle opvarenden. Bent u nog op zoek naar een goed vest en wilt u een reddingsvest kopen? Kijk dan in de webshop van Bootschappen. Wij bieden u reddingsvesten in diverse soorten. Voor volwassenen, kinderen en zelfs voor de trouwe viervoeters die mee aan boord gaan. Ook voor allerhande uitbreidingen en accessoires kunt u bij ons terecht.

  Reddingsvest voor volwassenen

  Wanneer u op zoek bent naar een reddingsvest voor volwassenen, heeft u diverse keuzes in onze webshop. Belangrijk om te weten: welk vest u ook kiest, u haalt altijd kwaliteit in huis. Wij stellen ons aanbod met veel zorg samen. Zeker bij mogelijk levensreddende voorzieningen zoals reddingsvesten, mag er nooit op kwaliteit beknibbeld worden. Dus ook wanneer u in onze webshop een voordelig reddingsvest aanschaft, kunt u vertrouwen op uitstekende kwaliteit.

  Reddingsvest voor kinderen

  Een reddingsvest voor kinderen is minstens net zo belangrijk als dat voor volwassenen. In zekere zin zelfs nog belangrijker, want misschien kunnen nog niet alle kinderen die op uw boot mee gaan (goed) zwemmen. Goede reddingsvesten voor kinderen zijn dan essentieel. Deze zijn voor hen comfortabel en bieden een drijfvermogen dat is afgestemd op hun gewicht. Deze vesten zorgen ervoor dat zij goed beschermd zijn, maar tevens vrij kunnen bewegen en lekker kunnen spelen op de boot.

  Reddingsvest voor honden

  Ook voor honden kunnen reddingvesten belangrijk zijn. Honden zijn uitstekende zwemmers, maar wanneer een hond overboord slaat, kan deze uitgeput raken. Zeker in wilder water. Een goed reddingsvest voor uw hond biedt u gemoedsrust. U weet zo dat uw trouwe viervoeter goed beschermd is.

  Los of in grotere aantallen verkrijgbaar

  Of u nu op zoek bent naar een enkel reddingsvest of direct grotere hoeveelheden wilt aanschaffen: Bootschappen biedt u altijd een passende oplossing. Ook voor commerciële bedrijven kunnen wij dus altijd voldoende reddingsvesten leveren om alle opvarenden/gasten van goede veiligheid te voorzien.

  Ook voor accessoires zoals lifelines

  Naast een goed reddingsvest vindt u in onze webshop ook waardevolle accessoires omtrent veiligheid. Denk aan een lifeline. Met lifelines kunt u uzelf (of een ander) zekeren aan een punt op uw boot. Zo voorkomt u dat er een val overboord kan worden gemaakt. Lifelines zijn zeer handig voor het zekeren van kleine kinderen, maar worden bijvoorbeeld ook gebruikt tijdens risicovolle werkzaamheden op de boot, of tijdens harde wind en flinke golfslag. In dergelijke omstandigheden kunt u ook overwegen om een veiligheidsgordel te dragen. Daarmee zit u echt stevig vast. Want voorkomen is in veel gevallen nog altijd beter dan genezen. Een reddingsvest bewijst absoluut zijn waarde wanneer iemand te water raakt; ervoor zorgen dat mensen niet overboord kunnen slaan is natuurlijk nóg beter.

  Bekijk ook onze automatische reddingsvesten

  Bestel direct in de webshop of stel eerst uw vraag

  Heeft u het perfecte reddingsvest gevonden in onze webshop? Bestel dan direct. Wij zullen zorgen voor een snelle verzending. Heeft u eerst nog een vraag? Wij staan voor u klaar. Neem contact met ons op en een deskundige medewerker helpt u met veel plezier verder.