Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Hulp nodig?

  Sinds 2003 helpen wij al Watersportliefhebbers!

  Klantenservice

  Primer boot

  Voor het mooi maken van uw boot heeft Bootschappen de juiste verf. Als basis heeft u natuurlijk grondverf of primer nodig. Wij hebben deze van de merken International, De IJssel, Epifanes of Tenco. Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  40 Producten

  Uitgelichte merken voor Primer boot

  • Coelan
  • De ijssel
  • Epifanes
  • Hempel
  • International
  • Ranex
  • Tenco
  • Werdol
  • Gratis verzending v.a. €50,00 in NL Gratis verzending v.a. €50,00 in NL
  • Afrekenen in veilige omgeving Afrekenen in veilige omgeving
  • Fysieke winkel in Alkmaar Fysieke winkel in Alkmaar

  De primers bij Bootschappen Watersport zijn de perfecte ondergrond voor al uw schilderwerk. Door als eerste stap een primer te gebruiken krijgt u een strakke en duurzame ondergrond. Op nautisch gebied is de Primocon natuurlijk dé onderwaterprimer. 
  De Multi Marine Primer is een betaalbare multi-inzetbare primer voor alles boven de waterlijn.

  Een boot primer kopen?

  Uw boot is uw trots. U wilt deze natuurlijk zo mooi mogelijk houden. Bij Bootschappen Watersport zijn wij net zo gek op boten als u. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk uw boot voor u is. Én de uitstraling van uw boot. Al vele jaren staan wij bekend als specialist op het gebied van watersport. Alles wat u zoekt voor uw boot, vindt u bij ons in het aanbod. 

  Een mooie boot staat natuurlijk goed in de verf. Om de uitstraling van uw boot zo mooi mogelijk te houden, is deze eens in de zoveel jaar toe aan een goede verfbeurt. Dat kunt u uitbesteden, maar met geduld, precisie en de juiste producten kunt u dit ook zelf doen. Voor veel mensen is dit een heerlijke bezigheid. Wat is er nu fijner dan in uw vrije tijd uw grote trots eens goed onder handen te nemen? Een goede verfbeurt begint met een goede primer. Deze vindt u uiteraard in het assortiment van Bootschappen.

  Waarom een primer gebruiken voor uw boot?

  Een primer mag u gerust zien als een must-have. Deze legt een solide eerste laag op uw boot. Dit zorgt er niet alleen voor dat de verf uiteindelijk beter hecht, maar zorgt er ook voor dat anti-fouling en osmose preventie hun werk beter doen. Een primer is dus niet alleen noodzakelijk voor een mooi eindresultaat, maar ook voor een duurzaam eindresultaat én bescherming van uw boot. Een primer zorgt er bovendien voor dat kleine beschadigingen en krasjes worden opgevuld en dat deze niet zichtbaar zijn in de uiteindelijke verflaag.

  Wat voor primer heb ik nodig?

  Om te bepalen wat voor primer u nodig hebt, is het eerst zaak om te te kijken naar waar u wilt schilderen. Er zijn namelijk allround primers, primers die geschikt zijn voor boven de waterlijn en primers die geschikt zijn voor onder de waterlijn. Het behoeft natuurlijk geen uitleg welke primer u dient te kiezen voor de gedeelten van de boot die zich onder het wateroppervlak bevinden.

  Verder hangt de primer ook af van het materiaal van uw boot. Voor een polyester boot kunt u het beste gebruik maken van epoxy primer of twee componenten primer. Natuurlijk houdt u bij het type primer rekening met het al dan niet onder water staan van het gedeelte van de boot. Voor metalen boten zijn bijvoorbeeld de primers van ZF weer zeer geschikt.

  Vind de juiste primer in onze webshop

  In de webshop van Bootschappen vindt u tal van primers. Ook voor uw boot zit hier de perfecte primer tussen. Misschien weet u uit ervaring al welke primer u moet hebben, of kunt u dit vinden in de documentatie van uw boot. Ook in de webshop vindt u duidelijke omschrijvingen. Lukt het u desondanks niet om te bepalen welke primer u nodig hebt? Dat is geen enkel probleem. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar. Neem gerust contact met ons op. Wij kunnen voor u samenstellen welke primer u dient te gebruiken voor het beste resultaat. Uiteraard kunt u ook in onze winkel in Alkmaar terecht.

  Mocht blijken dat u onverhoopt toch niet de optimale primer hebt besteld, dan kan deze - mits ongeopend - binnen twee weken na aankoop geretourneerd worden.