Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Hulp nodig?

  Sinds 2003 helpen wij al Watersportliefhebbers!

  Klantenservice

  Yamaha Cashback 2023/2024

  Grijp deze unieke kans bij Bootschappen Watersport! Ontvang tot €650 cashback op Yamaha buitenboordmotoren tot 100 pk. Wegens succes verlengd! Toon meer

  Merken

  Showroom Sale

  Prijs

  -
  17 Producten

  Uitgelichte merken voor Yamaha Cashback 2023/2024

  • Yamaha
  • Gratis verzending v.a. €50,00 in NL Gratis verzending v.a. €50,00 in NL
  • Afrekenen in veilige omgeving Afrekenen in veilige omgeving
  • Fysieke winkel in Alkmaar Fysieke winkel in Alkmaar

  Yamaha Cashback bij Bootschappen Watersport!

  Mis deze kans niet bij Bootschappen Watersport! Grijp deze kans nu en ontvang nu tot wel € 650 cashback op jouw nieuwe Yamaha buitenboordmotor! Deze ongekende aanbieding was slechts geldig tot het einde van 2023, maar is wegens succes verlengd! . Bekijk hier de actievoorwaarden!

  Cashback Details

  • €150 Cashback: Bij aankoop van een Yamaha motor tot 15 pk.
  • €450 Cashback: Bij aankoop van een Yamaha motor met 20 tot 50 pk.
  • €650 Cashback: Bij aankoop van een Yamaha motor met 50 tot 100 pk.

  De Yamaha Buitenboordmotoren zijn erg populair in de watersport wereld. Niet alleen omdat ze een lange levensduur hebben en erg goede service/garantie. Maar ook omdat er een erg brede keuze is. Zo is de Yamaha Portable Range perfect wanneer u de buitenboordmotor vaak moet tillen. Waarnaast dan de Yamaha V-Max Buitenboordmotoren speciaal ontwikkeld om een breed prestatieniveau te bieden.

  Vaar met vertrouwen op het water dankzij Bootschappen Watersport, uw toegewijde Yamaha partner! Wij zijn al jarenlang dé autoriteit als het gaat om Yamaha buitenboordmotoren. Bij de aanschaf van uw gloednieuwe Yamaha buitenboordmotor geniet u niet alleen van een solide 36 maanden garantie, maar ook van een exclusieve verlengde garantie van 24 maanden. Dat betekent dat u maar liefst 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van uw Yamaha-ervaring.

  Het beste van alles is dat wij uw buitenboordmotor helemaal gebruiksklaar afleveren, of u nu in Nederland of België bent. En voor degenen die graag persoonlijk langskomen, bent u van harte welkom in onze winkel in Alkmaar! Daarnaast kunnen wij moeiteloos zorgen voor het onderhoud, de montage en de garantie, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken