• Victron Cyrix Lithium Charge Relais

Victron Cyrix Lithium Charge Relais

Victron Cyrix Lithium Charge Relais Deze Cyrix-Li-charge 230A accuscheider voor 12V en 24V systemen is een microprocessor gestuurd relais voor een maximale stroom van 230A voor het koppelen van systemen met een LiFePO4 accu als de regel-ingangsspanning
Artikelnummer:
CYR010230430
Beschikbaarheid:
Leverbaar
Reviews:
€169,60 .
Incl. btw

Voordelen van Nederlands grootste online watersportwinkel

  • Gratis verzending vanaf €50,00 in NL
  • Afrekenen in veilige omgeving
  • Fysieke winkel in Alkmaar

Victron Cyrix Lithium Charge Relais

Deze Cyrix-Li-charge 230A accuscheider voor 12V en 24V systemen is een microprocessor gestuurd relais voor een maximale stroom van 230A voor het koppelen van systemen met een LiFePO4 accu als de regel-ingangsspanning ‘free floating’ wordt.

De Cyrix-Li-Charge koppelt een acculader aan met een vertraging van 3 seconden: - als de laadontkoppeluitgangsspanning van het VE.Bus BMS hoog is, en - als 13,7V (resp. 27,4V) of meer bij de verbindingsklem van de acculader wordt gemeten, en - als 2V of meer bij de accuklem wordt gemeten (de Cyrix blijft open als deze niet op de accu is aangesloten).

De Cyrix-Li-Charge ontkoppelt direct zodra de regel-ingangsspanning ‘free floating’ wordt, wat celoverspanning of cel-over-temperatuur betekent. Over het algemeen wordt een celoverspanningsalarm gereset kort nadat het laden is gestopt. De Cyrix koppelt de lader na een vertraging van 3 seconden weer aan. Na 2 koppelpogingen met een vertraging van 3 seconden, loopt de vertraging op naar 10 minuten. Als de accuspanning lager ligt dan 13,5V (resp. 27V) ontkoppelt de Cyrix met een vertraging van 1 uur.

Opmerking 1: In het geval dat de ontlaadstroom nul bedraagt of bij een zeer lage ontlaadstroom ontkoppelt de Cyrix niet kort nadat de lader is uitgeschakeld en/of losgekoppeld, omdat de accuspanning hoger dan 13,5V (resp. 27V) blijft.
Opmerking 2: Als, nadat de Cyrix ontkoppeld is, de uitgangsspanning van de acculader meteen stijgt naar 13,5V (resp. 27V) of meer, koppelt de Cyrix weer aan met een vertraging van 3 seconden.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »