• Victron Pakketdeal Zonnepaneel 100 W

Victron Pakketdeal Zonnepaneel 100 W

Dankzij dit complete pakket bent u in slechts één aankoop voorzien van een compleet zonnepaneel pakket. Dit pakket bestaat namelijk uit een zonnepaneel en een laadregelaar.
Artikelnummer:
1163450 + 1163220
Beschikbaarheid:
Leverbaar
Reviews:
€226,50 .
Incl. btw

Dankzij dit complete pakket  bent u in slechts één aankoop voorzien van een compleet zonnepaneel pakket. Dit pakket bestaat namelijk uit een zonnepaneel en een laadregelaar.

Victron Zonnepaneel 100 W

Dit Victron paneel van Victron Energy is van hoge kwaliteit: het geharde glas zorgt voor een verbeterde slagvastheid en stijfheid van het paneel. De stevige, volledig geanodiseerde behuizing zorgt voor een makkelijke montage op het dak met een verscheidenheid aan standaard montagesystemen.

Zelfs bij weinig licht kan er met de BlueSolar panelen energie worden opgewekt, dankzij de hoge lichtgevoeligheid van de zonnecellen. Dit paneel laad tot maximaal 8,00 Ah bij. 1195x545×35mm

25 jaar prestatie -en vermogensgarantie
2 jaar fabrieksgarantie

Victron MPPT Laadregelaar 75 | 10

Zonnepanelen zetten daglicht om in energie. Met de laadregelaar van Victron Energy haalt u het hoogst haalbare rendement uit zonlicht, ook als deze beperkt is. De laadregelaars zijn geschikt voor alle soorten accu’s met spanningen van 12, 24 en 48 V

Maak uw pakket compleet

Maak uw pakket compleet met de speciale Victron hoekstukken, kabels, kabeldoorvoer waarmee u uw zonnepanelen pakket compleet maakt. Deze producten vind u in ons geralateerd producten hieronder. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen