• Raymarine AIS350 - Dual Channel ontvanger
  • Raymarine AIS350 - Dual Channel ontvanger
  • Raymarine AIS350 - Dual Channel ontvanger

Raymarine AIS350 - Dual Channel ontvanger

Raymarine AIS350 - Dual Channel ontvanger De Raymarine AIS350 is een AIS ontvanger waarmee u AIS informatie kunt ontvangen en zichtbaar maken op uw Raymarine MFD of i70 instrument. Raymarine AIS350 kenmerken Dual channel receivers – Ontvangt A
Artikelnummer:
E32157
Beschikbaarheid:
Leverbaar
Reviews:
€598,45 .
Incl. btw

Voordelen van Nederlands grootste online watersportwinkel

  • Gratis verzending vanaf €50,00 in NL
  • Afrekenen in veilige omgeving
  • Fysieke winkel in Alkmaar

Raymarine AIS350 - Dual Channel ontvanger

De Raymarine AIS350 is een AIS ontvanger waarmee u AIS informatie kunt ontvangen en zichtbaar maken op uw Raymarine MFD of i70 instrument.

 

Raymarine AIS350 kenmerken
Dual channel receivers – Ontvangt AIS informatie van zowel klasse A als klasse B zenders.
SeaTalkNG netwerk voor eenvoudige integratie met compatibele Raymarine MFD's zoals C-en E wide, G serie en de nieuwste a, c en e Serie.
USB 2.0 poort Alleen voor diagnostiek.
Ingebouwde NMEA multiplexer voor eenvoudige integratie met oudere Raymarine producten, marifoons en niet-Raymarine apparatuur.
Multicolor LED indicator aan voorzijde toont systeemstatus en diagnose.
Robuuste, vochtbestendige (IPX 2) behuizing vereenvoudigt de installatiemogelijkheden.

Buddy Tracking

 

De AIS350 en AIS650 ondersteunen de exclusieve Raymarine Buddy Tracking optie, indien aangesloten op een compatibele Raymarine MFD. Hierdoor kunt u AIS targets markeren met een eigen pictogram en "vrienden" naam. Buddy Tracking maakt het herkennen van familie, vrienden of schepen waarin u geïnteresseerd bent eenvoudiger.

 

Silent Mode


De AIS650 kunt u softwarematig en hardwarematig in Silent Mode zetten, om veiligheidsredenen of voor privacy. Indien de AIS650 is aangesloten op een Raymarine MFD kun u vanaf daar op elk gewenst moment het zenden van AIS informatie uitschakelen (en weer inschakelen), terwijl u nog wel AIS informatie blijft ontvangen. Met name handig als u uw goede visstek niet prijs wilt geven in een wedstrijd, of wanneer het voor u veiliger is om tijdelijk geen positie informatie rond te sturen.
De AIS350 receiver en AIS650 klasse B Automatic Identification (AIS) transceiver zijn de beste in hun klasse en de helft kleiner in omvang dan de vorige generatie.

 

De AIS350 en AIS650 zijn ontworpen om naadloos geïntegreerd te worden met Raymarine MFD's en hebben diverse data aansluitingen zoals SeaTalkNG, NMEA2000, NMEA0183 en USB.

 

Hiermee worden deze AIS ontvangers eenvoudig te integreren met uw electronica aan boord, waaronder uw MFD, instrumenten en PC navigatie software.

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »