Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Hulp nodig?

  Sinds 2003 helpen wij al Watersportliefhebbers!

  Klantenservice

  Black Workboats

  Black Workboats is een fris en innovatief bedrijf dat de bootindustrie hervormt. Onze focus ligt op het bieden van een nieuwe manier van varen met boten die praktisch zijn, weinig onderhoud vergen en duurzaam zijn. Ons geheim ligt in het gebruik van HDPE (Hoge-Dichtheid Polyethyleen), een zeer recyclebaar en nagenoeg onverwoestbaar materiaal dat er Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  1 Product

  Black Workboats is een fris en innovatief bedrijf dat de bootindustrie hervormt. Onze focus ligt op het bieden van een nieuwe manier van varen met boten die praktisch zijn, weinig onderhoud vergen en duurzaam zijn. Ons geheim ligt in het gebruik van HDPE (Hoge-Dichtheid Polyethyleen), een zeer recyclebaar en nagenoeg onverwoestbaar materiaal dat ervoor zorgt dat onze boten lang meegaan.

  Ontdek het plezier van zorgeloos varen met Black Workboats. Onze boten zijn ontworpen voor eenvoudig onderhoud, zodat je volop kunt genieten van je tijd op het water. Met zorg vervaardigd in Nederland, tonen onze boten uitzonderlijk vakmanschap en combineren ze de kracht van HDPE met deskundige constructie. Ervaar een nieuw tijdperk van duurzaamheid en prestaties dat je verwachtingen overstijgt.

  HDPE, een duurzaam en recyclebaar materiaal met een lange levensduur, is perfect geschikt voor bootgebruik. Of je nu tegen stenen of de kade vaart, geen probleem. Dankzij het schokabsorberende vermogen van HDPE, wordt de energie geabsorbeerd in plaats van dat het materiaal breekt of scheurt, wat resulteert in minimale schade.

  Bovendien is HDPE veel minder vatbaar voor aangroei dan andere materialen, waardoor antifouling niet meer nodig is. Zelfs antifouling hecht niet op de boot! Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar ook kostenefficiënt en gemakkelijker te onderhouden. Af en toe de boot uit het water halen en afspuiten is voldoende. Geen corrosie (bij aluminium), roest (bij staal), houtrot (bij hout) of osmose (bij polyester).

  Onze boten zijn gemaakt van HDPE-platen die stevig aan elkaar zijn gelast. De lasnaden zijn zelfs sterker dan het materiaal zelf. Dus zelfs als je schade veroorzaakt, kan deze eenvoudig worden gerepareerd door het lassen van de schade, zonder dat er zwakke plekken ontstaan. Dit resulteert in een boot die altijd te repareren is en een buitengewoon lange levensduur heeft.

  HDPE is een van de meest duurzame materialen voor bootconstructie. Het is volledig recyclebaar en wordt geproduceerd uit een van de meest milieuvriendelijke kunststoffen. Daarnaast is HDPE lichter dan water, waardoor de boten onzinkbaar zijn. Voor extra veiligheid zijn al onze boten uitgerust met meerdere luchtkamers.

  Kies voor HDPE, een materiaal dat niet alleen betrouwbaar en sterk is, maar ook bijdraagt aan een schonere en duurzamere toekomst voor de watersport.