Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Hulp nodig?

  Sinds 2003 helpen wij al Watersportliefhebbers!

  Klantenservice

  MGDuff

  MGDUFF is een van de belangrijkste autoriteiten op het gebied van kathodische bescherming van zee en een van 's werelds toonaangevende leveranciers van anodes voor pleziervaartuigen, commerciële schepen en offshore-constructies.MGDUFF, opgericht in 1956, was het eerste corrosiebestrijdingsbedrijf in het Verenigd Koninkrijk en is een pionier in de Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  1 Product

  MGDUFF is een van de belangrijkste autoriteiten op het gebied van kathodische bescherming van zee en een van 's werelds toonaangevende leveranciers van anodes voor pleziervaartuigen, commerciële schepen en offshore-constructies.

  MGDUFF, opgericht in 1956, was het eerste corrosiebestrijdingsbedrijf in het Verenigd Koninkrijk en is een pionier in de ontwikkeling van kathodische beschermingstechnologie en anoden voor jachten, motorboten, binnenvaartschepen en commerciële schepen.

  Van het testen van zinkanodes in de haven van Chichester in de jaren 1950, is MGDUFF, geleid door de familie Seabrook, in zes decennia uitgegroeid tot een wereldwijde expert in zijn vakgebied. Als gevolg hiervan staat MGDUFF synoniem voor innovatieve engineering en hoogwaardige anodes.

  Tegenwoordig biedt MGDUFF, met dealers over de hele wereld, meer dan 3.000 anoden en een op maat gemaakte anodeproductieservice, evenals een reeks gerelateerde civieltechnische diensten.