Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Hulp nodig?

  Sinds 2003 helpen wij al Watersportliefhebbers!

  Klantenservice

  Motip

  Motip  Met een breed assortiment autolakken, plamuren, onderhoudsproducten en technische sprays heeft MOTIP alle oplossingen voor jou om jouw auto, machine en fiets te repareren. MOTIP werd bijna 60 jaar geleden opgericht en produceert sindsdien hoogwaardige spuitbussen voor autoliefhebbers. In de loop der jaren zijn er andere segmenten bijgekom Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  1 Product

  Motip 

  Met een breed assortiment autolakken, plamuren, onderhoudsproducten en technische sprays heeft MOTIP alle oplossingen voor jou om jouw auto, machine en fiets te repareren.

  MOTIP werd bijna 60 jaar geleden opgericht en produceert sindsdien hoogwaardige spuitbussen voor autoliefhebbers. In de loop der jaren zijn er andere segmenten bijgekomen wat heeft geleid tot een nog breder scala aan oplossingen met onze technische sprays en sprays voor het onderhoud van jouw fiets. Wij van MOTIP zijn van plan om in de toekomst nog meer te introduceren.

  Het merk MOTIP is een van de topmerken van de European Aerosols Group. European Aerosols is marktleider in de ontwikkeling van aerosol oplossingen voor verf, vernis en technische sprays en is vooral actief in de automotive, DIY en industriële segmenten.