Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Hulp nodig?

  Sinds 2003 helpen wij al Watersportliefhebbers!

  Klantenservice

  Ultramar

  De kwaliteit van Ultramar Ultramar weet hoe belangrijk het kan zijn om goed geïmpregneerd en schoon materiaal te hebben. Dan kunt u pas echt genieten en ontspannen tijdens een dagje op het water. Ultramar levert daardoor enkel de beste producten om uw materiaal schoon te maken en schoon te houden. De producten zijn ontwikkeld en uitgetest in de i Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

  De kwaliteit van Ultramar

  Ultramar weet hoe belangrijk het kan zijn om goed geïmpregneerd en schoon materiaal te hebben. Dan kunt u pas echt genieten en ontspannen tijdens een dagje op het water. Ultramar levert daardoor enkel de beste producten om uw materiaal schoon te maken en schoon te houden. De producten zijn ontwikkeld en uitgetest in de interne tent- en zeilwasserij. De producten zijn hier ontwikkeld totdat ze voldeden aan de eisen die werden op gesteld. Alleen wanneer de producten volledig aan de eisen voldeden en wanneer ze volledig naar wens zijn worden producten pas op de markt geïntroduceerd. Hierdoor is Ultramar ervan verzekerd dat de producten die zij aanbieden de beste producten zijn.

  Zelf uw boot onderhouden

  Wellicht beschouwt u het als onnodig en overbodige luxe, maar het schoonmaken van uw zeildoek, bootkap en dergelijke onderdelen van de boot is toch echt belangrijk. het materiaal moet namelijk weer en wind doorstaan. Door het reinigen voorkomt u grotere problemen als groene aanslag, schimmelvorming en in sommige gevallen zelfs beschadigingen. Bij impregnatie van de bootkappen en zeildoeken is het moeilijk voor nieuw vuil om zich te hechten aan de materialen.

  De voordelen van Ultramar

  Na een tijdje zal de oorspronkelijke beschermlaag van uw materiaal verdwijnen. Om zonder zorgen te kunnen varen en om de levensduur van uw sprayhood, bootkap of welk doek dan ook te vergroten is Ultramar uw grootste vriend. De materialen dienen regelmatig onderhoud te ondergaan. De producten van Ultramar helpen u hierbij. Zo kunt u de Ultramar Power Cleaner gebruiken om de materialen grondig schoon te maken. De materialen moeten goed schoon zijn voordat u een coating kunt toevoegen. Na het schoonmaken kunt u het impregneermiddel aanbrengen op de bootkap of sprayhood. Door de Power cleaner en Ultramar impregneermiddel bent u weer helemaal klaar om het water op te gaan.

  De producten van Ultramar zijn bovendien geschikt voor allerlei soorten doeken en zorgen ervoor dat er geen vlekken in komen. Daarnaast wordt het doek door de impregneer middel volkomen waterdicht, bestendig tegen zout, UV-straling en algen.

  Waarvoor kan ik Ultramar gebruiken?

  Utralmar reiniging is niet alleen bedoeld voor boten, zo kunt u de producten gebruiken voor bijvoorbeeld de volgende materialen en onderdelen:

  Waarom we Ultramar aanbevelen

  De producten van Ultramar zorgen er voor dat uw materialen weer goed beschermd zijn en de producten zorgen voor een duurzaam en professioneel resultaat. Door de producten is uw bootkap, zeildoek en sprayhood dus goed beschermd. Momenteel bieden wij een aantal krachtige producten aan van Ultramar, bijvoorbeeld diverse varianten van impregneer middelen, reinigers, power cleaner, een sailcleaner, plastic windowcleaner & protector, en nog veel meer. Geef uw boot een duurzame boost met de producten van dit innovatieve merk.

  Een bootkap behandelen met Ultramar impregneermiddel:

  1. Zorg ervoor dat de bootkap goed gereinigd is, bijvoorbeeld met Ultramar Power Cleaner.
  2. Laat het dek volledig opdrogen na het reinigen
  3. Breng de imgregnatie ruim en gelijkmatig aan op het materiaal
  4. Laat de impregnatie volledig opdrgoen op de bootkap
  5. Herhaal indien nodig

  Heeft u vragen over de producten van Ultramar of wilt u weten hoe u deze toepast? Neem dan gerust contact op.