• Besto Easy one AIS MOB beacon

Besto Easy one AIS MOB beacon

Besto Easy one AIS MOB beacon Vergroot uw veiligheid op zee met de EasyONE AIS MOB (man over board). Wanneer u zich op het water begeeft is het van belang om rekening te houden met een noodsituatie waarbij iemand over boord gaat. Als dit gebeurd is het
Artikelnummer:
20427005
Beschikbaarheid:
Leverbaar
Reviews:
€436,20 .
Incl. btw

Voordelen van Nederlands grootste online watersportwinkel

  • Gratis verzending vanaf €50,00 in NL
  • Afrekenen in veilige omgeving
  • Fysieke winkel in Alkmaar

Besto Easy one AIS MOB beacon

Vergroot uw veiligheid op zee met de EasyONE AIS MOB (man over board). Wanneer u zich op het water begeeft is het van belang om rekening te houden met een noodsituatie waarbij iemand over boord gaat. Als dit gebeurd is het uitermate belangrijk om deze persoon zo spoedig mogelijk terug te vinden. De EasyONE AIS MOB zal hierbij van grote waarde zijn door de positie van de drenkeling zichtbaar te maken op uw navigatiesysteem. Naast het moederschip ontvangen ook alle andere schepen binnen het bereik het EasyONE noodsignaal.

Een van de belangrijkste kenmerken van de EasyONE AIS MOB is de eenvoudige installatie in het reddingsvest, namelijk simpel inschuiven en rits of klittenband weer dicht maken. Een ander groot voordeel ten opzichte van de concurrentie is de grote 33 cm lange antenne in combinatie met een zendvermogen van meer dan 1-1.5 Watt (uitgestraald vermogen). Een ander belangrijk onderscheid, en IMO-SOLAS eis, is dat de EasyONE blijft drijven.

Dit alles resulteert in een ongekende range voor een AIS MOB apparaat.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »